Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marisamm moj spi trzy razy w ciagu dnia pierwsza drzemka okolo 9 i tak okolo 1h druga kolo 12 i ta trwa z 1,5 - 2h i trzecia miedzy 15 - 16 i spi tak 40min. Od paru dni ta pierwsza drzemke zaczyna miec dluzsza ale chyba dlatego ze o 6 juz wyspany jest.
A jak nie spi to bawi sie i jest pogodny??
Dzuo zdrówka z okazji dwóch piąteczek ;-):*a i się nie pochwaliłam że mój pierworodny 5 lat skończyłoj pamiętam tamtem poród brr...ile było problemów z nim po porodzie, a dziś rozrabia jak na 5latka przystało i jest zdrów jak ryba
![]()
Anik u mie tez tak bylo z jakies s2/3 tyg temu, nawet myslalam ze jest glodny, dałam mleczko ok 4 a ten jak szybko je zjadł tak jeszcze szybciej zwróciłNatalka, w sumie może masz rację, ale ze mnie mamusia hahaKurdę nie wpadłam na to, że głód w nocy go budzi, bo od dawna tego już nie było!
Tylko - on je 4 razy po 180 ml mleka zagęszczonego 3 łyżkami kaszki... może na noc zagęścić mu 4? I dać np. 210 ml? Żeby się nie budził, tylko dotrwał jakoś do rannego karmienia? Natalka jak u Ciebie wygląda nocne dokarmianie? Kubulek dalej wciąga mlesio w nocy?
potem dawalam herbatkę lub wodę...no i jakos samo przeszlo... a łóżeczko masz blisko kaloryfera, bo jest sezon grzewczy i powietrze w pokoju mocno sie zmienia...
najchetniej z wc bym nie wychodzila....klucha w gardle
no ale dam radę
obawiam sisę że bez łez się nie obejdzie...:-( oczywiście z mojej strony, bo Aligatorkowi ton najpewniej nawet brewka nie tyknie
no i jutro M z nim zostaje...juz widze co bedzie po powrocie 

a dzis np nie całą godz a teraz czas na kolejną drzemkę na którą córcia idzie z tatą na spacerek ;-) średnio drzemki następują po 1,5 max 2 godz aktywności.
(ogółem na stronie sporo inspiracji)