reklama

Maj 2012

Dzuo zdrówka z okazji dwóch piąteczek ;-):*

Anik u mie tez tak bylo z jakies s2/3 tyg temu, nawet myslalam ze jest glodny, dałam mleczko ok 4 a ten jak szybko je zjadł tak jeszcze szybciej zwrócił :dry: potem dawalam herbatkę lub wodę...no i jakos samo przeszlo... a łóżeczko masz blisko kaloryfera, bo jest sezon grzewczy i powietrze w pokoju mocno sie zmienia...
ja widze ze Aligator innaczej oddycha niz wczesniej:tak:

co do jedzenia to pochłania:
miedzy 6-8 180 mm + 3/4 ł.kaszki
potem ok 130-15 zupki
ok 15-16 180mm+ 3ł. kleiku kukurydzianego bądź ryżowego
17 owoce
19 180mm+ 3/4 ł kaszki no i spi do rana...
DObrze je????

Suzi daleko od kaloryfera stoi... pośrodku pokoju ma łóżeczko. Mój je tak:

6-8 - 180 mm i 4 łyżki kaszki
11-12 - 180 mm i 3 łyżki kaszki
14 - 15 - 100 ml zupki, po jakimś czasie ok. godz. deser (może mało?:confused:)
17 - 180 mm i 3 łyżki kaszki
20 - 180 mm 4 łyżki kaszki

To chyba nie je za mało...? :szok::szok::szok::szok:

reklama
Zapomniałam dodać ,że Laura uwielbia lizać sobie ochraniacz hehe
już niedługo wyjme ten co ma i dam ten wyższy co mama kupiła.Ona teraz tak szaleje,że nie ma mowy o wyjęciu i robi tak jak Twoja zaneta ! wystawia noge a pozniej się obraca.. boje sie ,że kiedyś se noge skręci.

zanetka poproszę o przepis na te piersi :)

Witam sie i ja :) myjuz po spacerku maly przespal dobre 2 h i póki co po obiadku bawi sie na macie ;-)

Annte naj naj dla Niniki z okazji 6 m :*****

Anik ja mam ochraniacz na całą długosc łózeczka i tylko odłoniete mam na wysokosci jego głowa/tułów zeby go widziec i zeby mogl sobie kukac przez szczebelki ;) ja nie zdejmuje póki co bo maly lata po całym łózku czasami wiec wole zeby sie nie poobijal :P a dwa ma łózko obok drzwi i chroni go od przeciagów ;-)

Dziewczyny kazde dziecko je inaczej ,jedno zje mniej drugie wiecej wiec nie przejmujcie sie tak bardzo i przede wszystkim pamiętajcie że najważniejsze że prawidłowo przybiera na wadze :tak: a to czy zje 1 porcje mleka wiecej czy mniej to zalezy od apetytu dziecka ;)

Anik i jak dzisiaj dzien wyglada z jedzeniem Krzysia ??? bo czytalam ze dostal chyba nad ranem cos ???

aaa i moj ma z reguly 2-3 drzemki od 30 min do nawet 3 h zalezy od dni i tego co robimy ;-)

zanetaa &&& za dzieciaczki

nie wiem co komu jeszcze wiec ogólnie &&&& za wszystkie potrzebujace ;-)

Natalka dostał nad ranem porcję kaszki i poszedł spać - wyjdzie mu dzisiaj tyle karmień co zwykle, nic nadprogramowo. Dzisiaj postanowiłam również podać mu Bebiko 2 - powoli wprowadzać, tak, żeby 10 listopada już jadł dwójeczkę. Generalnie noc dzisiaj była o niebo lepsza od poprzedniej

Anik czyli wychodzi ze byl głodny i poprostu potrzebuje dostac wczesniej tylko a nie o 1 porcje wiecej :tak:
my juz drugi dzien z rana podajemy mm 2, i wszystko ok :tak:dzisiaj na kolacje tez dostanie butle z mm 2 ;-)

czarnula ja obnize jak zacznie sam siadac;-)

Jade z malym na IP znow mi bardzo wymiotuje!

Błagam trtzymajcie kciuki! Bardzo sie boje...moich znajomych synuś mial 16 miesiecy włąsnie tak bardzo wymiotował... okazało sie ze miał guza mogu i zmarl :(:(:( Jezu jak ja sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry