Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Pieszczoszka o czym z grubsza to jest bo o wampirach odpada
masz dość szerokie obczytanie więc myślę,ż będzie w moim guście.Dzięki
Za to przy dzielach zebranych Lenina (tez w oryginale) mozna bylo zasnac (a bylo tego 25 tomow)
Czytalam tez Koran i Bhagavadgite (to juz w tlumaczeniach na polski ;-)) A z wiekiem chyba mnie jakas intelektualna degrangolada dopadla bo czytalabym tylko komedie
Anik - mowisz "Mrowke w wielkim miescie"? Pomysle ;-)
Ale teraz widze dlaczego - nie macie dobrego kontaktu. Moze chociaz tyle w tym dobrego, ze Cie zlosc odwlecze na jakis czas od bolu zeba ;-)
Ja też potrafię czytać pod rząd kilkanaście książek łącznie z Markiem Aureliuszem i Biblią ,a potem np 2 lata nic nic i nic .Nie wiem czemu tak sie dzieje .Uwielbiam "Pierścień i Róża" nie moge sie doczekac jak Amelce poczytam.Przy Sienkiewiczu się zawsze wzruszam no sa książki do których wracam Droschera też czytałam już trzykrotnie i znów poczytam
Kurna pieszczoszka pytam o wszystkie.To twój rodzony tata bo tak piszesz jak o kims obcym?.A co dziecko czasem ma momenty ,że płacze i nie da się uspokoić ja nic nie rozumiem