reklama

Maj 2012

No zobaczymy ile uda mi sie przeczytac, a mozna to wydrukować? bo nienawidzę czytać na kompie :wściekła/y: Papier to papier...na monitorze nie czuje tej magii :zawstydzona/y:
oo ja też nienawidze czytać na kompie, poczytałam troszkę i odpadłam.. poczekam na Gwiazdkę i znajdę ksiązkę pod choinką.. będzie co robić w nudne święta z teściami (całe szczęście tylko ich część)
grrr..

kugela- padłam!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-):-)

reklama
Pieszczoszka - ciemne;p

Kugela - mój typ:
jude-law-1.jpg

No zobaczymy ile uda mi sie przeczytac, a mozna to wydrukować? bo nienawidzę czytać na kompie :wściekła/y: Papier to papier...na monitorze nie czuje tej magii :zawstydzona/y:

Andav ja przy pierwszej gorączce prawie chodziłam po ścianach oczywista sprawa z nerwów. A miał ponad 38.
Prwdziwy horror przeszłam jak Ali mial ponad 40st i nic nie pomagalo :-( Naprawdę najgorszemu wrogowi nie zyczę:no: Letnie kąpiele, mokre skarpetki, ba nawet caly byl poobwijany mokrymi pieluchami, bo po prostu parzył , do tego doszły drgawki...ehhhh nie chce tego pamietać :zawstydzona/y::-(
Andav kontroluj temp a na pewno bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&

suzi moj ciagle sie wybudza i placze i jest cieply- ale jak ja mam mu goraczke zmierzyc jak on przez sen placze? toc go nie bede rozbierac i wybudzac...jak ty to robilas??
i co wy zrobiliscie przy takiej wysokiej temperaturze?
oj czuje ze to jakies chorobsko bo jakby katark w nosie gra- ale ciezko stwierdzic po ciemku- normalnie boje sie i zastanawiam skad to przypelzlo tak raptownie???

kugela dobre :):)

Nie wiem czy któraś czytała książkę "Samotność w sieci" ? W każdym razie poszłam do kina na film (czekałam na niego jak głupia, bo był okres, że byłam zakochana w tej książce a główny bohater 'zawrócił" mi w głowie ;-):-p). Wyszłam po 5-10 minutach, podczas I sceny z aktorem odgrywającym rolę głównego bohatera - totalny niewypał w wyborze aktora. I dla mnie to był koniec.

Annte - polecam kąpiel w brodziku - my uskuteczniamy to od jakiegoś miesiąca - o wiele lepiej i wygodniej niż w wanience w pokoju :-)

DrAsia, ja po "samotności w sieci" nie mogłam z pół roku dojść do siebie i też nie mogłam doczekać się ekranizacji. Chyra jeszcze jako tako mi pasował, ale Cielecka w ogóle, film tragiczny flaki z olejem.
Podobnie było z książką "Bez mojej zgody", film ma zupełnie inne zakończenie, porażka.

A co do Greya to na razie nie czytam, kupię jutro tę książkę i jakoś postaram się nie usypiać przy czytaniu.

Kugela, aż się boję czytać dalej :biggrin2:

Pieszczoszka, Ty to masz chyba jakiegoś pecha, zawsze Cie ktoś wkurw....:biggrin2:

Ninka śpi i też co chwilkę płacze przez sen, jest jakaś niespokojna i rzuca się w łóżeczku. Może taka noc dziwna, w końcu dziś 12.12.12 ;-)

reklama
Andav - Dla małych dzieci gorączka staje się groźna, gdy przekracza 39 st. C, gdyż może wówczas bardzo szybko nastąpić odwodnienie organizmu pod wpływem wzmożonej utraty wody z potem i wydychanym powietrzem. Trzeba wtedy maluchowi koniecznie podać leki obniżające gorączkę. A bałabym się, gdyby pomimo leków taka gorączka nie spadała, wtedy na pewno pogotowie.

Oj dziewczyny, już się filmu doczekać nie mogę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry