reklama

Maj 2012

Andav dzieki Bogu jak Ali dostał takie temp bylismy w szpitalu, chyba bym oszlała w domu :-( Co 4 h dostawał pr/gorączkowe tylko trzeba pamietać aby byly to leki z dwóch róznych grup, bo teoretycznie podaje sie ten sam typ co 8h. (Ali dostawał Kidafen[nie wiem jak to sie pisze] i paracetamol Nawt lekarze byli w szoku ze tak szybko rosnie mu gorączka i za nic nie chce spadać:-(

Kochana spokojnie, przy temperaturze moze być niespokojny, marudny, potliwy. Ja mierze takim termometrem do czoła, w pupie dzis nie gmeralam bo luzne kupki sa:dry: i tak jak dziewczyny pisze -5 kreseczek:tak:
No i czesto przy zabkowaniu pojawia sie katar :tak:

Dokladnie Anik, dlatego gdy przy gorączce dziecko staje sie apatyczne (+ inne chechy odwodnienia) nalezy natychmiast udac sie do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
kugela dobre :)

pieszczoszka ciemne spodnie pasują.

zanetaa bardzo dobry typ :)

drAsia ja czytałam kila lat temu "samotnośc w sieci",świetna ksiażka ale film porażka,też nie obejrzałam do końca.

Mnie też kusiło aby po trzecią część pójść do sklepu i przeczytać w orginale ale nie lubię czytać po angielsku (Zajmuje mi to dużo czasu) i wolę poczekać. Do stycznia wszak niedaleko :)

ten jest boski:zawstydzona/y::cool2:

Załączniki

• przystojny-oczy-brunet-niebieskie-mezczyzna.jpg
    przystojny-oczy-brunet-niebieskie-mezczyzna.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 56
jezu dziewczyny ale mnie nastraszylyscie- a moj nie chce wogole nic pic, nawet cyca odrzucal jak teraz plakal- no ale zasnal- zeby tylko przezyc te noc- ide juz - trzymajcie kciuki- nie wiedzialam z tym katarkiem- co ja bym bez was zrobila? kolejny raz przekonuje sie ze to forum i wy jestescie bezcenne.... nie chce myslec co bym robila gdybym nie miala tych informacji :confused: a moj maz szukal juz informacji na google o plytkim oddechu przy goraczce i mu mowie ze juz was pytalam i to normalne:zawstydzona/y:
dzieki dziewczyny ide do wyra

suzi a od czego on mial wtedy ta goraczke??? odczytam juz jutro

o matko pieszczoszka wez przestan- no i teraz bede czytajac przypominac sobie to zdjecie :D a doszlam juz jak uciekaja przd ta cala lejla bo byla w jego apartamencie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry