reklama

Maj 2012

reklama
fiore czasem lepszy dojrzalszy facet niż gówniarz któremu zabawa w głowie,koledzy i piwo:)
Seba ode mnie starszy o 6 lat i dobrze;)

oczywiscie ja znowu wkur.. na maxa! matka mnie wkurzyła i kazała mi wypieprzać z domu ehehhehe
a na dodatek pojechałam dzis po sukienke a tam ZONK !!! bo moj rozmiar ktoś kupił !! zajebiscie po prostu~!! musiał ktos sie znaleźć z tak duza dupa jak ja i ją wykupić.Teraz na Sylwka pojde z gołą dupą !!!

Pieszczoszka - nie wiem czy współczuć, czy się śmiać:) miałam dzisiaj małe załamanie nerwowe (nawet wysprzątałam kuchnię, umyłam lodówkę i zamrażarkę, kratkę kominową i nawet płytki!) więc teraz po 5 drinku mam jazdy na śmiech:) ale :* dla Ciebie:)

Mysio, nie przejmuj się, ja też nie ogarniam bałaganu, codziennie sprzątam i codziennie jest bałagan, a najbardziej wkurza mnie szafa, w której nie umiem utrzymać porządku i zazdroszczę mojej teściowej że ma wszystko w kosteczkę poukładane, a ja nie umiem u już.

My już z Ninią w łóżku, ona oczywiście śpi. R. dziś ma karę i śpi w salonie, bo nie mam zamiaru wąchać wyziewów alkoholowych. W kuchni stygną uwędzone szynki i schaby. Już nie mogę doczekać się świąt.

A ja jutro do pracy:( marzę o tym, żeby pospać do 9.

Zanetaa, zazdroszczę tych drinów.

Aj tam szybko (mam właśnie ostatni weekend przed powrotem na etat). Ja po porodzie pierwszy raz pracowałam jak Młoda miala 2 tygodnie- przyszli pacjenci na terapię małżeńską. Ale to w domu było, więc się nie bardzo liczy. Potem w sierpniu fuchę miałam i 5 dni przepracowałam a od końca września raz w tygodniu po 8-10 godzin. No a teraz wracam do kieratu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry