Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Musze jej chyba obnizycz podłogę w łóżeczku na najniższy poziom bo mi małpa wypadnie. Przez cały dzień tachała tą poduszke z jednego końca łożeczka w drugi w zależności od tego co chciała, a jak nic nie chciała to sobie ją pod tyłek podkładała. Musze ją zacząć częściej krecić bo czasem sama nie wierze w to co widze.

nic dodać nic ująć. Jak zwykle popłynęłaś z postem 
;-)
i jeszcze na dodatek bała się łańcucha :-)
I to by było na tyle z przygotowań do świąt - zarówno mama jak i teściowa nie kazały nic przygotowywać (nie zamierzam nalegać ;-)). A posprzątane mam 

powaliłaś mnie tą ilością karpia.
:-)chyba, że to ja jestem jakaś zimna i nieczuła ;-)Heloł:-)
u nas nocka przyzwoita ale maly dal tylko pospac do 7:-( i nawet nie wiem jak sie znalazł u mnie w łózkuno nie pamietam zebym go brała
Mrozisko u nas okropne ale za to bezwietrznie i słoneczko świeci wiec moze wybyjemy na spacerek , a musze i tak jeszcze dokupić jakieś prezenty bo nic nie mamwiec wyjsc trzeba dzisiaj
no wiec miłego i "cieplutkiego" dnia zycze ;****
zachwycony jest tylko jedną bombką złotą z koralikami a resztę ma głęboko gdzieś hehe), jedzenia za dużo nie robię bo i tak mało będziemy w domku więc nie ma sensu.
no ileż można no hehe ale ogólnie pochłonęłam dwa tomy migiem więc ok i czekam na trzecią część;-) aa i jeszcze niektóre sceny seksu jakoś do mnie nie przemawiają ja to bym nie chciała żeby S mi ciągle gadał pytał się co teraz ma zrobić, a teraz jak, a jak Ci jest no szlag by mnie trafił!! hehe albo dojdź dla mnie Ana a ta jak zakodowana 2 s i już się rozpływa baaaardzo mało realistyczne to jak dla mnie.....
no ale to typowy idealny pogląd kobiety na związek, na życie takie marzenie bab hehe
ja w nocy ustawiam na 19 stopni tylko i jest w sam raz
a w dzień to tak 22-23 stopnie góra.
hehe szacun dla taty
ja to przez całe święta zjadam tylko jeden kawałek przy wigilii bo nie cierpię wybierać ości