Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-( &&&&&& aby malutki szybko wrócił do domku zdrowy i oby to jednak nie była sepsa!:*:*
mi tam żadne wypowiedzi nie przeszkadzają ani nie wadzą, czy ktoś lula dziecko dniami i nocami czy też nosi jak najmniej mi to w ogóle nie przeszkadza dla mnie ważne jest to abym własne dziecko wychowywała jak najlepiej potrafię a jakimi metodami to już moja "brocha"....
mi Twoje posty absolutnie nie wadzą;-)
aha wczoraj skończyłam III część Greya szybko mi poszło,więcej nie piszę dopóki reszta nie przeczyta
Hej
Witam wieczornnie w tym Nowym Roku
Nie ogarniam co tu się wyprawia... nie czytami nie podpisuje się pod nikim
![]()
Pieszczotka a co dawali do jedzenia że średnie to żarcie???
My Sylwka przesiedzieliśmy przy stole przy małej kolacji, potem fylko fajerwerki na które mlody się akuratnie przebudził.
Od wczoraj nie karmie piersią... Oj biedna ja ;( mały biega za mną i tylko się ciągle wspina żeby cyca dostać, ja twardo odmawiam... Me cyce dostały z racji odstawiania od piersi mega zatorów i są totalnie przepełnione. Umrę na nie za kilka dni :/ Jestem ciekawa ile to potrwa. Na dodatek nie mam zielonego pojęcia jak sie karmi dziecko butlą...
oczywiście żeby nie było większych nowości to znów będę sprzątać
Buziam :* mam nadzieje że teraz będzie więcej czasu na pisanie...
witajcie w drugi dzien stycznia!
u nas zabkowanie pełna para, młoda nam nic nie chce jesc, kiepsko spi, co chwila płacze, jest marudna i niespokojna. Mam nadzieje ze ta gorna jedyneczka szybko nam całkowicie sie przebije i troche ulży jej w ciepieniach i bólu, bo widac ze sie bardzo męczy.
suse &&&&& dla Was, szybkiego powrotu do zdrówka. Daj znac co tam w szpitalu powiedzieli

Chrapałyśmy razem. R. przesypiał mega kaca. Więc zaliczam tego sylwestra do bardzo udanych.

I teraz - albo ząbki, albo zaś gluten
Odstawię biszkopty i zobaczę... Btw - czy gluten może tak "zakwaszać" kupę? Bo nie wiem, czy go zaś odstawić...
(.)(.) mi urosły po ciąży tak, że aż mnie ciągnie do dołu, zmaleć nie zamierzają, a ja już nie wyrabiam powoli :-( Ileż można dźwigać taki ciężar...