reklama

Maj 2012

nigdy Frontline i inne podobne srodki pchlobojcze!!!!!!! I odradzam wszystkim!!! Niesamowicie silna trucizna - dziecko by sie nie moglo dotknac do psa miesiacami a najlepiej i nie zblizac, zeby nie wdychac. Za to prawdopodobienstwo upolowania pchly przez niemowle jest nikle. Ogolnie szanujace sie pchly psie nie przechodza na ludzi. Ta jedna najwyrazniej miala gleboko w odwloku pchli kodeks honorowy i spotkala ja za to najwyzsza kara i to w trybie pszyspieszonym :growl:

reklama
Pieszczoszka, Ninka śpi na podusi ale takiej zupełnie płaskiej.

Kugela, nosidełko chcemy kupić takie turystyczne, bo takie zwykłe to zupełnie się nie nadaje na takie wyprawy. Oj, mógłby być juz chociaż kwiecień :D

Dusia, ja tez bym poszła do lekarza raz jeszcze.

Jeanta, Carmella kiedyś napisała do Pieszczoszki, że wchodziła tylko na czas ciąży, a teraz już nie chce.

Kugela mi nic o szkodliwości środków pchłobójczych nie wiadomo stosowałam jak chłopcy byli mali i nawet u szczeniąt i kociąt kilkutygodniowych(ludzie czasem nam coś podrzucali:wściekła/y:zarobaczone i zapchlone)Nie wiem skąd masz takie informacje bo te środki w ciągu kilku chwil wyparowują wchłaniają się w skórę zwierza.A czy w Niemcach nie ma kleszczy bo u nas zatrzęsienie i nie wiem czy bym miała czas i cierpliwość by setki ich zwłaszcza wiosną wyciągać z psów.No ale może znów niemieckie zalecenia inne od naszych:baffled:.Pieszczoszka moja ma swoją taką lekko pikowaną puchową i taką pierzynkę (u nas jest zimno ,a jak ją biorę do łóżka to na normalnej poduszce leży.Zresztą tu też wiele szkół i bądź tu mądry:confused:

Moja wlasnie spi na takim płaskim naleśniku hehe dlatego pytam:D

Ale dzis jest tak nie dobra ,że nie daje rady!!! Moja mama nawet powiedziała : CO TO ZA DZIECKO JEST !!!????
Seba juz zupełnie sie poddał i dziś mówi,że nawet nie próboje jej uspokajac bo już ma dość...
Laura jak by mogła nie spała by wcale!! Jej wystarcza 10 min i ona sie czuje świetnie.
Nosiłam ja dzis na rekach i dawałam do raczki co tylko chciała w końcu powiedziałam NIE!!! i dałam ja do lozeczka i wyszłam z pokoju.... Zaczeła sie tak drzeć jak nigdy.. Musiałam ją oczywiście wyciągnąc z lozeczka bo sąsiedzi by pewnie pomyśleli ,ze ja katuje czy coś !!! szkoda gadac ale dziś chce mi sie płakac z bezsilności bo w zyciu nie dała mi tak popalić jak robi to dziś!!!!!!!!!!!!

Pieszczoszka: nasza tez spi bez poduszki, zupelnie na plasko! Rzeczywiscie do roku tak zalecaja!! Kurde Ty sie masz z Laura :( a jest taka slodka :) sluchaj a moze ona jest nadpobudliwa?? Moj maz do dostawal zastrzyki w tylek na uspokojenie jam byl maly bo sie wytrzymac z nim nie dalo! Nie wiem ile dokladnie mial ale potem z tego wyrosl! Tzn do dzis jest nerwus ale da sie wytrzymac :)

reklama
nie wiem czy to nie wina zębów bo w sumie żadnego nie ma .. a ona nigdy tak sie nie zachowywała !!!
Przecież ja tak się źle z tym czuje,że nie umiałam jej uspokoić .... a może jestem złą matką?
Właśnie usnęła... bogu dzięki.Aż boje sie nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry