Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas tak jest właśnie po tych uniwersalnych. Caluśka pipka odparzona dosłownie po kwadransie i utrzymywalo się kilka dniDziś łapałam małej siuśki do badania (jak co miesiąć). Kupiłam już dawno woreczki na mocz, specjalne różowe dla dziewczynki. Nakleiłam i czekałam na siuśki. Po woreczku a raczej tym miejscu gdzie woreczek był przyklejony został czerwony ślad, ale pomyślałam, że to normalne, bo to łapanie trochę trwało. Ale ślad został i pojawiły się czerwone drobne krosteczki nie tylko na pitusi ale i na dole brzuszka. Posmarowałam linomagiem. mam nadzieję że zejdzie. Morał z tego taki, że więcej tych woreczków RÓŻOWYCH nie kupię, tylko zwykłe uniwersalne.
bardzo, bardzo Ci wspólczuję i życzę by Ci się jeszcze życie ułożyłojednak moj Mąż chce rozwodu, stwierdzil ze mnie nie kocha i nie ma co dalej sie meczyc, zostane narazie w anglii i zobacze jak to bedzie, on sie pewnie wyprowadzi, jak nam bedzie zle to wrocimy do polski
). jednak nie można w tym zgubić zabawy z dzieckiem, wspólnej zabawy, czy choćby siedzenia obok siebie i czytania swojej prasy - mama gazety, a dziecko bajki.
Noc z pobódką i zabawą chyba mała musiała mieć stan podgorączkowy nie mierzyłam i czopka nie dawałam trochę się pobawiła i potem spałyśmy do 9 rano z dwoma zatyczkami smoczkowymi.Zaneta zgadzam się dziecko to odrębny organizm człowiek który nie tylko powinien ale i ma prawo do tego by żyć własnym życiem.Wiadomo,że na początku jest bezradny i mało samodzielny
ale im starszy tym bardziej powinien być przez nas dorosłych do samodzielności przystosowywany i zachęcany.Ja Amelkę też zostawiam samą w jej pokoju i potrafi się sama bawić.Wieczorem sama usypia no przez cycowanie nocą brałam do łóżka teraz te zęby i nie mam sił latać po kilka razy smokiem zatykać ale staram się by wiedziała,że czasem jest się samemu ze swoimi myślami każdy ma prawo do chwili oddechu od innych :-)