Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziło mi o butelki po pepsi, po mineralnej i kartony po sokach
o masakra
po prostu mój mąż nie uważał za przymusowe wywalanie ich do kosza 

ja mu zaraz pokaże - mopa w rękę i myje podłogi, o!:-)
) w podróż po Europie...
nic już nie powiem na swoją obronę
No właśnie mężczyźni są trochę jakby niedomyślni, dzielnie omijają i przekraczają bajzel... Musi urosnąć i się nazbierać, żeby zarządził generalne porządki
Od 3 godzi targam go do sprzątania, a on co chwila nowe zajęcia sobie wynajduje cwaniak jeden 

Mój nie zarządzi porządków nawet jak już urośnie - bo cyt. "Po co sprzątać, przecież jest czysto"? Koniec cytatu
... Ja wychodzę z pracy o 15 (mąż o 18, w domu jest ok. 18.30). Jadę po córeczkę do żłobka - jesteśmy w domu chwilę przed 16. Ona wtedy dostaje mleko i idzie na około 40 min spać (mleko już robione prawie na syrenie ;-)) -a więc wstaje (lub ją budzę)przed 17. A ok. 18 od nowa jest śpiąca i idziemy już się kąpać - więc jedyny czas, aby poodkurzać to między 17 a 18, wtedy kiedy nie śpi, ale z racji tego, że jest to jedyny czas w ciągu dnia kiedy z nią jestem (nie liczę rana, no ale nie będę odkurzać przed 7 rano
) średnio mam ochotę na odkurzanie wtedy... 

>mój z kolei to maniak czystych podłóg sam z reguły je pucuje
ale wyjątek potwierdza regułę.Flaurka świetne:-)