reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)

Gratuluje i Witamy :)

reklama
A i ja z dumą witam sie w wątku.
Dzis dowiedziałam się, że po 2 i pół roku starań zostaniemy rodzicami. Co prawda to dopiero początek i wizyte mam w poniedziałek to jednak wierzę, że wszystko jest ok. Dzisiejsza beta to 1280.

Witam :-)
Dziś wyszły mi 2 kreseczki więc chyba wkrótce będę na tym wątku częstszym bywalcem :) Jeju jak się cieszę. Jeszcze jestem w delikatnym szoku ale radość jest ogromna. Udało się za drugim podejściem. Jestem już mamą 9 miesięcznej Natashy no i chciałam mieć ok 1,5 roku różnicy jeśli chodzi o drugie dziecko i wszelkie znaki wskazują na to,że chyba się udało :)
Joasiu wielkie gratulacje i mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&
A i ja z dumą witam sie w wątku.
Dzis dowiedziałam się, że po 2 i pół roku starań zostaniemy rodzicami. Co prawda to dopiero początek i wizyte mam w poniedziałek to jednak wierzę, że wszystko jest ok. Dzisiejsza beta to 1280.
Dziura w skarpecie dla Ciebie równiez wielkie gratki i mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&
P.s. widziałam wielokrotnie Twój nick na starczkach i uśmiech samoistnie pojawial się na twarzy :tak:

Witajcie :)
Zgłasza się kolejna Majówka ;P w czwartek dwa testy pozytywne (choć druga kreska mało wyraźna), dziś - dwie kreski po paru chwilkach i obie równie intensywne :) daje o sobie znać Maleństwo ;) to moja pierwsza ciąża :)

I ja się dopisuję do listy. Teoretycznie moje drugie maleństwo przyjdzie na świat 19.05.2012r, Coś ten Maj chyba szczęśliwy dla mnie, córa urodziła się 28.05.2009 r. Cała szczęśliwa czekam na walkę Adamka :)

reklama
Do góry