reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Ja w roli ząbi .Chyba jak na razie u nas ząbkowanie jest najbardziej koszmarne.Pierwszy ząbek 6 dni z gorączką ,odparzeniem, niejedzeniem o objawach marudzenia .płakania ,płytkiego snu już nawet nie będę się rozpisywać.Teraz drugi ząb i trzeci dzień tych samych objawów.Ręce ,nogi i inne części ciała odpadają:tak:Jak każdy ząb tak będzie się wyżynał to chyba w Zakładzie dla obłąkanych wyląduję:-(.Ja też nie zawsze na wszystkie wątki wchodzę na niektórych chyba wcale nie byłam:no:As niestety nie wiem czy wiesz ,że aby wyprodukować olej do tego płynu sa niszczone lasy deszczowe?..Niestety zmartwię Cię nawet Ty nie do końca jesteś ekologiczna.No ,a ja cóż u mnie ekologia i tak przegrywa z ekonomią .

Lasy są niszczone do innych celów ,a przy okazji produkowany jest olej .;-)
Cena tego płynu jest naprawdę przystępna ,bo on jest mega wydajny .
Przy użyciu nappi fresh leję do pralki na całe pranie 35 ml płynu ,więc znikoma ilość .;-)
Po przekalkulowaniu płyn wychodzi w cenie niezbyt drogiego proszku do prania .

Klepanie i klaskanie przy raczkowaniu jest objawem normalnym ;-) ,więc spoko bez nerwów .
W innej sytuacji i u starszych dzieci jest objawem nieco niepokojącym ,ale to tak na wyrost dla informacji

reklama
As lasy są wycinane pod plantację palm:-(Uprawia się je pozyskując np kokosy z których jest wytłaczany olej.

Ostatnia edycja:
Czesc.
My sie jutro na kontrole wybieramy. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej chociaz Krzysio nadal kaszle, nie bardzo mu sie cokolwiek.odrywa a ten kaszel taku gwizdzacy...

Azula mam nadzieje ze nasze dzieciaczki zaczna wkrotce ladnie spac...

anik, oby na wizycie bylo wszystko ok
a co do kiepskich nocy to moge sie przyłaczyc bo ostatnio po 8 razy wstaje do małej jestem padnieta i nie wyrabiam

Mam nadzieję, że jeszcze syropek jakiś dostanie i styknie... kaszel nie jest jakiś strasznie częsty i bardzo napadowy - sporadyczny... Ale wszystko jutro się wyjaśni.

Anik mam nadz ze bedzie juz ok &&&&

nie wiem czy komuś nie wysłałam ostrzeżenia przez przypadek bo Kuba mi siedzi na kolanach i wali w lapka :-) jak coś to przepraszamy:zawstydzona/y: :-) nie chcący :tak:

annte moj najpierw stanal a potem zaczal raczkowac wiec spokojnie;-)

a moj se wlosy z glowy wyrawa tez mam sie martwi? hahaha sorry dziewczyny;-)

u nas noc koszmarna ze wzgledu na katar:-( ta zapowiada sie lepiej..aczkolwiek gluty jeszcze wyciagam:tak:

anik, fiore, suzi ciagle zycze zdrowka....jak ktos jeszcze chory to przepraszam za przeoczenie- to ze zmeczenia, azula a tobie bidulko cierpliwosci przy zabkujacej amelce - uwielbiam twoje posty:-p

a to jest objaw czegos? moj tak robi czesto

Klepanie i klaskanie przy raczkowaniu jest objawem normalnym ;-) ,więc spoko bez nerwów .
W innej sytuacji i u starszych dzieci jest objawem nieco niepokojącym ,ale to tak na wyrost dla informacji
no to coś mi się porąbało, na szczęście. Ja mam pamięc jak sito, więkkszosc przelatuje a co zostanie miesza mi się kompletnie

azula, wytrwałości!!

reklama
Dziewczyny, dziś tak ogólnie && dla potrzebujących i zdrówka dla chorych.
Idę spać, jestem padnięta - już mi się tak zbiera od kilku dni - w pracy mam ochotę zasnąć ;-)
Idę jutro zapisać mnie i męża na siłownie - muszę się pozbyć "szynki" ;-) po prostu muszę, bo już źle czuję się sama ze sobą. Blisko nas otworzyli filię siłowni "Fit for free" - cena to tylko 59 zł za karnet miesięczny, bez ograniczeń, do końca stycznia bez opłaty wpisowej. Spróbujmy w lutym, jak nam się spodoba to pociągniemy na następne miesiące.

Do góry