Za leczace sie z chorob i bezsennych nocy,za potrzebujace i te nie potrzebujace,za klocace sie i te smutne &&& i duzo usmiechu zycze!
Ja padam,jestem 2msc na tabletkach anty i dzis 2@ tabsowy,a taki ze ledwo chodzic moge.Czy to normalne?Nie dosc,ze mi slabo i leze,to jeszcze taki obfity,jak nigdy.Jedynie bez bolu,a to wspaniala sprawa!Rano mialam S w domu,teraz jest na 5h szkoleniu w pracy,ale blagalam zeby jutro dostal wolne,bo dalej tak nie pociagne.Nie dosc,ze zesmy slabi od przeziebienia(ja i dzieciaki),to jeszcze ten @.Chyba mam kryzys zimowy ;-)Ja chceee wiosneee!!!Ok slonca u nas nie brakuje,ale jest zimno jak diabli i z tego slonca d...a taka,ze na nic mi nie potrzebne,skoro 0° brrr

Ide lezec dalej do gory brzuchem,a w domu za pomocna magicznej rozdzki...tjaa...w domu syf.Trudno.
Milego popoludnia i jeszcze raz &&&
Oliwcia naj z okazji 8msc!!! (jej,myslalam ze sie przewidzialam,bo ja skleroze mam i rzadko na suwaczki patrze,a tu juz prawie Suzi'owy babel,a niebawem moj i Pieszczoszki,a potem dalsze 10msc beda swietowac

)