Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:*

,bo czasami jest naprawdę trudno i z dnia na dzień coraz gorzej ,bo on coraz starszy i bardziej świadomy swoich niedomagań ...

Np w średniowieczu co 4 kobieta umierała przy porodzie .Jak lekarze masowo zaczeli robić sekcję zwłok i nie myli rąk ,a potem odbierali porody doprowadzali do tzw gorączki połogowej kobiety masowo umierały.W dzisiejszych czasach najwięcej błędów lekarskich jest przy porodach.Czy zatem twierdzić ,że rodzenie jjest niebezpieczne i śmiertelne???.PS mnie nikt nie poinformował po co mi pobrano krew przy pierwszym USG ,a potem statystykom wystraszono .O Kubusiu szczepieniach i ich wpływie na jego zdrowie do końca nie wiadomo.Bo tacy ludzie jak twój Kubuś żyli też zanim wprowadzono szczepienia.Powikłania poszczepienne zdarzają się ale dla ogółu społeczeństwa szczepienia sa błogosławieństwem dla jednostek mogą być tragedią ale sama napisałaś ,że wystarczy chwila by ze zdrowego człowieka stał się chory ja wiem ,że nawet może umrzeć:-(