reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Mój też już się pokazał,aczkolwiek ja z nadwagą startowałam wiec brzuch tak czy siak miałam,od niedawna widzę,że się od dołu zaokrąglił więc to na pewno ciążowo a nie tłuszcz ;-)

reklama
i właśnie z racji tego mojego rosnącego brzusia zakupiłam dzisiaj krem przeciw rozstępom elancyl drogi niestety bo prawie 140zł ale ma bardzo dobre opinie i powinien wystarczyć na ok 2,5mies więc w sumie nie jest tak źle.. duży plus daję mu za to, że bardzo szybko się wchłania nie jest tłusty.

Hej dziewuszki:) melduję, że wyjeżdżam jutro na kilka dni i nie będę tu zaglądać, ale mam nadzieję, że po powrocie uda mi się nadrobić wszystkie zaległe Wasze wpisy;)
A widziałyście, że na forum mamy już wątek-przyszłe mamy lipiec 2012:)? :)
Buźka!

Czesc spiochy :) Chcialam wam same dobre wiesci przekazac, a tu kicha z terminem usg... zawsze mi dawali w ciadu 2-3 dni, a dzis dzwonie i najwszesniejszy termin na 11 listopada... A wizyte u lekarza mam 8 i chcialam miec wyniki ze soba. No i lipda :(

A poza tym spoko :) Dorobilam sie w koncu wlasciwego stanika. Na razie kupilam jeden, bo drogi, wiec musialam pare dni potestowac, ale juz widze, ze jest super, wiec trzeba dokupic ze dwa i moze jakis do spania. Udalo sie kupic jeszcze bluzke i taka narzutke na ktorki rekawek + spodnice, takze mam juz jakis wybor ubran w koncu.

W piatek powiedzialam o dzidziusiu ludziom z mojego zespolu. Gratulacjom nie bylo konca :) Akurat sie fajnie zlozylo, bo mielismy luncz na pozegnanie dziewczyny, ktora odchodzi na macierzynski. W dodatku impreza u mnie w domu, wiec dodatkowo dobrze i wygodnie, no i moj maz tez dolaczyl na troche.

Dobrej nocy i do "zczytania" rano!

Witajcie!
Mam nadzieje,ze wiekszosc z Was ma sie dobrze.Ja mialam przerwe w snie od 2 do 5 rano,a teraz juz obie jestesmy na nogach z malenka.Maz w pracy,ale poszedl taki blady(i zaczyna go "lamac"),wiec mysle ze wroci wczesniej(jak znajdzie zmiane),a potem do lekarza:-(
Wczoraj wieczorem poczulam silniej dziecko.Wspaniale wrazenie :-)
Powodzenia na badaniach i ogolnie,buzka Majowki!

Dzień dobry Kobietki:) Przez weekend mnie nie było bo czułam się fatalnie - niekończący się ból głowy i wymioty. Dziś w końcu jest ok, no i od dziś jestem na L4 - jak to dobrze nigdzie nie spieszyć się od rana:)
Miłego dzionka:)

Zapomnialam...
HAPPY HALLOWEEN !!!
anne geddes pumpkins.jpg

a ja dziś miałam pierwszą sesję z porcelaną:baffled:
jeszcze nic nie jadłam, więc więcej ze mnie wyszarpało pozostałości z kolacji.. boli mnie wszystko od tego, a zaczęło się od kaszlu...

WIKASIK- cieszę się, że dobrze to przyjęli;) i zazdroszczę stanika:-p

a ja dziś miałam pierwszą sesję z porcelaną:baffled:
jeszcze nic nie jadłam, więc więcej ze mnie wyszarpało pozostałości z kolacji.. boli mnie wszystko od tego, a zaczęło się od kaszlu...

Ja też dziś pierwszy raz. Niedobrze mi było od samego rana,jestem przed pracą wiec zmusiłam się aby zjeść śniadanie-no i miałam co zwracać przynajmniej :-(

reklama
Jak ja Wam współczuje tych wymiotów! To musi być dopiero udręka ...

Dziś mam wizytę u gin. Bardzo się denerwuje czy maleństwo jest zdrowe. Za dużo czytam w internecie o strasznych rzeczach :szok:, ale to silniejsze ode mnie. ehh

Też muszę zakupić jakiś stanik do spania :happy2:

Do góry