• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie po długiej przerwie, doczytałam was troszkę. U nas wszystko ok, tylko przez ostatni miesiąc miałam takie urwanie głowy w pracy, ze nawet w internet nie mogłam wejść, a w domu jak już się ogarnę po powrocie, zrobię obiad na następny dzień, uśpię moje stwory to padam na twarz. Do tego wszystkiego padł nam komputer stacjonarny i został tylko laptop M do którego trudno się dopchać. Żeby było ciekawie dzieciaki non stop nam chorowały, Mateusz właśnie wrócił do przedszkola po zapaleni oskrzeli. A Oleńka wchodzi wszędzie gdzie się da, stoi bez trzymanki i ogólnie mała pyskolicha z niej. Ściskam Was wszystkie gorąco i mam nadzieję na częstsze zaglądanie tutaj:tak:

reklama
azula super to Twoje akwarium :) bardzo mi się podoba, wrzuć więcej fotek tych baniaczków swoich jak masz ich więcej :)
ja się pochwalę swoim : IMG_0543.jpg
a jak tylko kiedyś w przyszłości się przeprowadzimy na większe mieszkanie to na bank zapodam większe :)

Załączniki

• IMG_0543.jpg
    IMG_0543.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 70
No dziewczyny przyznam ie jednaj do małej porażki otóż miałam kraba tęczowego i się rozpadł:-(:eek:.Raczej żółwi ,krabów oraz raków nie mam zamiaru chować:no:Joasiu nastrojowe ,a co tam masz za reybska??Na życzenie100_1055.jpg100_0247.jpg100_1056.jpg

Załączniki

• 100_1055.jpg
    100_1055.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_0247.jpg
    100_0247.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_1056.jpg
    100_1056.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 56
azula fajne te Twoje baniaczki :) Moje tak nastrojowo wyszło bo ciemne strasznie zdjęcie,w półmroku było robione. Mamy pyszczaki-tu fotka w ciągu dnia ciut lepiej widać :) IMG_0545.jpg

Załączniki

• IMG_0545.jpg
    IMG_0545.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 71
Witajcie .
Wpadam na chwileczkę .
Mała raczkuje coraz lepiej i zaczęła gadać na całego .
Jak mi się uda to filmik z gadaniem wkleję .

Pieszczoszka to na 100% ząbek
GRATULACJE !!!!

dziewczyny piękne akwa .
Jeśli mogę to wkleję swoje .

Dziewczynki zrobiłam karolince chusteczkę na główkę
zapraszam do oglądania :tak:

Z koszyka rękodzielnika

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć