czarnula83
Fanka BB :)
ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zauwazylam,ze jak cos robie 15minut to potem dochodze do siebie przez kolejne 45min i tak dzien leci 
ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie![]()

To pewnie będzie dziewczynka. Ponoć jak nosi się chłopca to ma się na słodycze ochotę większą niż zwykle![]()
I to właśnie powinno być w temacie pobocznym jakim jest w tym przypadkuJa za to slyszalam,ze dziewczynka odbiera matce urode.Wiec jak sie widzicie teraz?Pikniejsze czy brzydsze? :-) Mnie mowia,ze mizernie wygladam na twarzy - z Vanessa tez mi tak mowili;-)

fiore ,a mnie na głównym mocno to irytuje ,bo od tego jest pobocznyAs :-) Kochana! Wiedzialam,ze tak odpiszesz :-) Przepraszam,za lekka prowokacje ;-)
Ja nadal uwazam,ze od tego jest glowny![]()