reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

No i teraz ja mam ochote na kiszonego!:szok: A tak najbardziej to chodzi za mna placek po wegiersku:-(

Ja Was zamorduję ;-) Najpierw przełknełam ślinę jak fiore o kiszonym napisała,potem jak czarnula o mące ziemniaczanej wspomniała to pierwszą myślą było,że ziemniaczaną to do placków i już się slinotok u mnie zaczął rozpoczynac a teraz jeszcze,ze po węgiersku.:oo: A ja już po obiedzie jestem :baffled:

reklama
Ale sa tu też inne dziewczyny.
Czyli idąc za ciosem :
jak ktoś ma niebieskie sciny w domu to my tez takie musimy mieć?:szok: bo tak jest w innych domach?

Fajne rozumowanie:-D:-D:-D:-D:-D
No i nie o to chodzi.
Jeśli ktoś na niebieskie ściany to jego prywatna sprawa i nikt mu koloru nie zmieni i nikt na wpływu nie ma .
Forum jest wspólne ,a nie prywatne i zmiany można robić non stop ;-):-):-):-):-D:-D:-D

ok juz dodałam ziemniaczana hahah kurde nigdy nie wiem jakiej maki sie dodaje do gulaszy. paranoja jakas ze mna jest heheh
:-D:-D:-D:-D

As argh...specjalnie to robisz? :-):-pMoge przyslac poslanca na koniu?

Jak to sie mowi "zachciewajke" zescie mi narobily,piszac o pysznosciach i latwym do nich dostepie :-)
Dawaj posłańca .
kupiłam ogórki ,kiełbaskę cienką i musztardę francuską .
Zaraz usmażę i bedzie uczta .
Zapraszam :-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie: Czarnula wprowadzasz zamieszanie, bo to wątek glówny :-D i "zaśmiecasz" główny wątek a jest z kulinariami :-D:-D:-Dheheheheheeheheh Oczywiście to jest ironia :tak: Czarnula jak moglaś!!!:-D
Na wątku z kulinariami powinny być przepisy ,a tu porady takie na teraz ,które są potrzebne od ręki ;-):-D:-D
Oczywiście to też ironia :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

No i teraz ja mam ochote na kiszonego!:szok: A tak najbardziej to chodzi za mna placek po wegiersku:-(
Ogórka już mam .
Ale nie !!!
Placka po węgiersku to ja smażyć nie będę !!!!:szok::szok::-D:-D:-D
Złośnico -smaka mi następnego narobiłaś :-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Ja Was zamorduję ;-) Najpierw przełknełam ślinę jak fiore o kiszonym napisała,potem jak czarnula o mące ziemniaczanej wspomniała to pierwszą myślą było,że ziemniaczaną to do placków i już się slinotok u mnie zaczął rozpoczynac a teraz jeszcze,ze po węgiersku.:oo: A ja już po obiedzie jestem :baffled:

Kurcze a może chociaż same placki ziemniaczane?:sorry2: no teraz to dopiero mam pypcia:rolleyes: tylko kto mi je zrobi :confused: łłłłłłeeee

Poczulam dziecko,doslownie i mocno...zabka sobie plywa,jak w czasie usg ;-)
Ja Was juz z jedzeniem nie slucham,nie czytam i wogole.Maz wlasnie kupuje wloszczyzne,zrobi salatke z majonezem!Czy ja zjem nie wiem,czy zatrzymam tez nie wiem,ale mam na nia ochote.
CMOK!

Ktora mi jeszcze napisze o plackach zmieniaczanych,to normalnie powiesze!Chodza za mna od dni,ale na sama mysl ich smazenia(caly ten olej i wogole)mdlo mi sie robi.
aha...o miesie piszczcie i o rybach tez.Ja zwierzat nie jem,wiec nie mam nawet na nie ochoty :-D

As poslaniec stwierdzil,ze koniowi dupy sie nie chce ruszyc :-)

Ostatnia edycja:
As to po co podajesz przyklady innych forów skoro nas tam nie ma:confused: Nas interesuje nasz wątek a nie Twoje prywatne upodobania co do innych stron:tak:
DZIĘKUJĘ:-D

Teraz w głowie mma zachcianki:zawstydzona/y::wściekła/y:

Suzi...o bigosie tez pisz:-p

She jak wejdziesz,to sie odezwij wysalalm Ci wiadomosc na priv i gg :-)
mdlo mi znikam(su zgg tez)

reklama
Do góry