reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witam :-)
maly drzemię więc podczytuję co nowego slychać :-)
As gratulacje dla Karolinki :tak:
pieszczoszka glowa do góry to dopiero początek upadków;-)

co do usypiania to mój od jakiś 4-5 mies zasypia sam, daję mu mleko potem chwilkę się przytulamy (uwielbiam te chwile!!:-D:-D) i odkladam do lóżeczka i wychodzę. Czasem wstanie jeszcze ale to rzadko a jeśli się mu zdarzy to wchodzę i znów go kladę, wychodzę i w końcu odjeżdża :-) i idzie spać codziennie o 20.

Dzisiaj na ogrodzie "molestowal" tulipany sąsiadki on ma obsesje na punkcie wąchania wszystkiego a kwiatków to już w ogóle hehe i non stop pchal nochala w tulipana aż musialam go wziąść do domu bo znając życie sąsiadka pewnie nas bacznie z okna obserwowala czy szkód nie robimy hehe;-)

reklama
As gratlacje dla Karolinki :) Mój w ogóle nie chce robić na nocnik. Nawet siedzieć na nim nie chce dłużej niż pół minuty.

Dziś pierwsza majówka więc dla grilomanek
c3_sezon_na_grilla.jpg
oraz dla całej reszty
images

Hey Dziewczeta i Panie,
u nas ok.Przespalam cala noc,majac jeden koszmar za drugim,z racji tego z kilkakrotnym budzeniem sie,ale nie wstawaniem gnilam w lozku do 9:20-lacznie z dziecmi w swoich lozeczkach,u mnie to czasy sprzed pierwszej ciazy,albo raczej z L.O. ;-)Potem calkowite opieprzanie sie i kombinowanie,po poludniu rundka po okolicy(galeria,ex sasiadka,biblioteka itp).I decyzja o zmiane wakacji,przez chwile dzika chec wyjazdu do Egiptu bo znalazlam wielka promocje,ale potem pomyslalam ze dzieci mam nie ochronione w odpowiedni sposob,zreszta Leo jeszcze nie ma wszystkich szczepien i wogole,wiec wole nie ryzykowac.Zreszta za cieplo teraz tam jest,najlepiej by bylo tak w listopadzie-grudniu pojechac z mlodziakami.Wiec do Rzymu nie jedziemy,ale do Asyzu tak i potem jedziemy na poludnie IT nad morze,ale jak bedzie to zobaczymy bo plany sie u nas zmieniaja co chwile i oczywiscie musimy sie liczyc z pieniedzmi,ale to wiadomo.Wakacje jednak sa konieczne,bo nie mielismy od dawna.
I tyle,egoistyczne monologowanie - koniec ;-)
Dla potrzebujacych &&&
Dla niepotrzebujacych tez &&& i :*

Dzień Dobry ;-)

Dziś wielki dzień nic nie robienia :-D nooo pofarbuję sobie tylko włosy co by na roczek być piękną :-D:cool2:

Dzieć postanowił dziś znowu zrobić mi wczesną pobudkę więc wyspana jestem średnio ...szkoda że od małego nie uznaję świąt jako dni do długiego spania :-D nie rozumiem:cool2::-D

Michu przyjeżdża dopiero jutro bo jutro dopiero będzie ciasto i mięso na roczek do odebrania więc dzisiaj spędzamy dzień jak co dzień z synkiem ;-) Zapewne przyjdzie w odwiedziny mój brat z narzeczoną i jakoś zleci ;-) No ale muszę dziś na maksa się pobyczyć bo jutro trochę rzeczy jest do zrobienia na roczek :tak:
Pogoda nie nastraja dzisiaj niestety na spacery :no::angry: i gdzie te upały ja się pytam ???:wściekła/y::angry:

Miłego wypoczynku majówki :-D

Witam sie i ja.
Nie wiem czemu,ale kolejna noc przespana "do pozna".Wstalam pare minut temu,lacznie z Leo,a V jeszcze spi.Cuda wianki.W nocy jedna pobudka malego o 2:20 na picie,ale co zalowac mu bede?;-) U nas mialo padac i byc chlodno,za to jest cieplo i pieknie sloneczko swieci.Moj Maz caly dzien w pracy,wiec posprzatam troche w domu i tez sie "pobycze".Jak wlasnie na fb napisalam,na jakis maly spacer sie wyjdzie,ale ja z nie za bardzo chodzacych bo mam obfita @,ktora nadeszla z ponad tygodniowym wyprzedzeniem :dry: Wiec ewentulanie pobliski plac zabaw,badz przy domowe pare metrow ogrodka,zeby mi sie dzieci w domu nie kisily ;-)
Milego dnia Wam zycze :o*

Witam się i ja znowu po małej nieobecności ale mieliśmy trochę problemów i weny było brak. Młoda pojechała z tatusiem na wieś, ja dojadę do nich jutro po pracy i zostajemy do niedzieli :-)Oby pogoda była znośna bo mamy w planie grill:-) Julii wyrżnął się kolejny ząbek lewa dolna dwójka teraz czekamy na następną:-)Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki i miłej majówki:-)

reklama
Justyna a jak sąd na widzewie jutro pracuje? Bo ja pierwszy dzień i się zastanawiam. Śródmieście na 2 zmiany a my?

Do góry