aga7151
Fanka BB :)
Paulinka ale Twoj synus duzo mowi moj lobuz tylko mama , tata i czasami Aga a tak to leniwy gada po swojemu.
Najlepiej jak sie go pytam jak robi piesek to idzie do fifki i sie rzuca na nia i szarpie za siersc a ta biedna piszczy, warczy a on sie cieszy i sie patrzy na mnie .
Dzis od rana wzielo mnie na wspominanie jak to bylo rok temu kiedy na swiat przyszedl Jasiek tak ten czas szybko zlecial. Juz o tej porze tulilam go w swych ramoionach.
Sliczne dzieciaczki w galerii.
Najlepiej jak sie go pytam jak robi piesek to idzie do fifki i sie rzuca na nia i szarpie za siersc a ta biedna piszczy, warczy a on sie cieszy i sie patrzy na mnie .
Dzis od rana wzielo mnie na wspominanie jak to bylo rok temu kiedy na swiat przyszedl Jasiek tak ten czas szybko zlecial. Juz o tej porze tulilam go w swych ramoionach.
Sliczne dzieciaczki w galerii.
:-)
Olewka od małego
ale wszystko już kupione i załatwione i zaraz będę się pakować bo jutro rano jadę do Micha i idziemy na 18-stkę do jego kuzynki , impreza na sali z tańcami na 60 osób więc jak dla mnie jak wesele ...no ja na takiej 18 jeszcze nie byłam
więc trochę odsapnę i może się wyśpię w sobotę :-) bo wracamy dopiero w sobotę pod wieczór :-) no i będę 90 km od domu więc nie będzie możliwości zawrócenia bo np. zatęsknię za małym