Katasza
Fanka BB :)
Ja zaglądam ale na pisanie weny brak. No bo niby o czym? Z mężem jest ok, dziecko chodzi, po nocach śpi kiepsko bo idą wszystkie 4 na raz, na razie wyszła dolna lewa. W pracy też dobrze. W tym tygodniu tylko 3 dni, z czego 2 w terenie ;-) Jest ok.
Dzisiaj zrobiłam przegląd samochodu i szykuje się kolejny wydatek bo jest nieszczelność na zbiorniku paliwa. No i tyle u nas.
Mamy wstępny termin drugiej imprezy roczkowej Uli- prawdopodobnie będzie to 22 lipca bo to jednak rodzina przyjezdna i trochę trzeba pokombinować aby wszystkim pasowało.
Azula- nie marudź ;-)
Dzisiaj zrobiłam przegląd samochodu i szykuje się kolejny wydatek bo jest nieszczelność na zbiorniku paliwa. No i tyle u nas.
Mamy wstępny termin drugiej imprezy roczkowej Uli- prawdopodobnie będzie to 22 lipca bo to jednak rodzina przyjezdna i trochę trzeba pokombinować aby wszystkim pasowało.
Azula- nie marudź ;-)

Katasza samochody to skarbonki w które sie ładuje ,a i tak na końcu złomkami sie stają (no niektóre jako chlubne antyki robia furrore ale to naprawde nieliczne)
Pieszczoszka nie ja tego FB nie ogarniam nie lubiłam GG i chyba FB jako czat by mi nie pasił mam nadzieję ,że codzień jedno zdanko napiszecie .Amnte nam na hamulce teraz poszło 800 zł ,a jeszcze by trzeba opony zmieniać:-(