Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mnie dzis czeka wizyta u ginki w celach kontrolnych .M w pracy więc musze iść z Amelka co prawda ginka koniecznie chciała bym przyszła znów z mała ale wtedy byłam tylko po recepte ,a zawracanie głowy połoznej podczas badania uważam za mało fajne ale nie mam wyjścia niestety

ale przecież wam by nie zaszkodziło tym bardziej ,że macie wielką chate do zasiedlenia:-)Anik, po wymrażaniu miałam globulki przez 6 dni- Clotrimazolum GSK. Ale to było drugi raz wymrażane, bo za pierwszym się nie do końca zrobiło i mój gin chciał zostawić robotę "na czysto" hehe.Agasim gratulacje!!!!! Wymrażanie jest tylko szyjki - więc z dzidzią będzie ok. Ja też miałam wymrażankę) A mam pytanie, dostałaś jakieś globulki?
Ja teraz też czekam na @@@ i robię teścik, bo zapomniałam tabletki jednej... Co prawda łykałam ją szybko na drugi dzień rano, ale niebezpieczeństwo wisi nad nami
)
ja zapomniałam jednej, w pierwszym tygodniu, biorę zwykle o 18, a przypomniałam sobie na drugi dzień ok. 10 rano, więc upłynęło 16 godzin
oczywiście wzięłam od razu. Brałam piątek, sobota, niedziela, poniedziałek a właśnie wtorkową zapomniałam