Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noc była straszna, do pomocy mieliśmy tylko wiatrak, bo klimatyzator ma urlop (nie udało się nam do niego dokopać na strychu). Młody spał tylko w pieluszce, jednak i tak się wiercił z gorąca. H ma dziś w końcu kupić basenik, troszkę frajdy młody by miał.
ale grzeje niemiłosiernie
dzis od rana bylo burzowo i pochmurnie i na dworze przyjemnie więc ubrałam dziecia po obiedzie i z myśla o długim spacerze ...nie mineło 20 min i wyszło słońce ...odrazu lało się z nas i zawrót do domku był ...no nie da się wytrzymać ....poczekamy tak do 17 i wyjdziemy sobie na spacerek :-) brakuję mi jakiegoś ogródka ...zazdraszczam dziewczyną które mają 

:-( juz nie mam sily
Dziennie zużywamy kilka sztuk majtek, młody pieluchę dostaje tylko na noc i drzemkę. Mina dziecka latającego po trawie w samych majtkach i koszulce - bezcenna
Siedzę na trawie, patrzę co on robi, a on zdejmuje majtki, idzie sobie w trawkę, kuca i stawia papierzaka, szczęście, że później na niego nie wpadł

;-)