reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Azula ida, ida zebiaszcze , tylko dziwnie bo 4 jeszcze nie wyszly a 5 lewa dolna juz prawie sie przebila i gorna prawa 5.

Ostatnia edycja:
Sorki ,że sie nie udzielam ani na bb ani na fb ale młodzi sa u nas i nie ma za bardzo jak.Mam nerwy na taka pogode w lecie leje wieje i jest zimno no kiedy ma być ciepło jak nie teraz?????:rofl2::eek::crazy::wściekła/y:

Hej hej :) Uzbierało się troszkę roboty przy domu, więc nie ma czasu dla komputera :)
Po tygodniu przyjemnego chłodu i deszczu wyszło dziś słoneczko. Miło grzeje, mam tylko nadzieję, że upałów już w tym roku nie będzie :) Auto kupione, muszę przyznać, że bardzo fajne, dobrze mi się w nim siedzi i co ważne, Erik wyraził nim wielkie zainteresowanie. Trzeba je podciągnąć pod naszą rejestrację i można jeździć :)
Młody codziennie po śniadaniu ciągnie mnie do drzwi, żeby iść z nim do warzywniaka, gdzie na deser zrywa sobie malinki i truskawki:-D Chyba go dziś postawię przy ścianie i zmierzę, ciekawi mnie ile urósł. Chyba sobie wage kupimy, tak ważyła go pediatra, ale że teraz idziemy do niej dopiero w drugim roczku, to nie będę wiedzieć ile ten mój słoń waży :)

Azula naciesz sie wnusiem:)
Aniag niech autko sluzy jak najlepiej.:) Zazdroszcze Wam tych swierzych malinek i truskawek. Mi pozostaja tylko kupne a one tak smaczne nie sa.
U nas dzis ladnie slonko swieci, mlody zaraz z siostra idzie na spacerej a matka poszyje sobie troszke , naszla mnie dzis ochota na przerobienie starych spodni, no i mlodemu szelki wydluze w spodenkach.
Milego sloneczniego dnia

Nie wiem skąd dziewczyny maja czas na kompa młodzi wczoraj pojechali do rodziców Natalki maja być znów u nas w środę ,a ja i tak nie mam czasu.Borysek jest kochany ale z Amelką co jakiś czas popadaja w konflikty ,a czasem fajnie się bawia myślę ,ze za jakiś czas zabawy będa bardziej udane .Amelia bardziej społeczna i towarzyska (chyba płeć to robi) ,a Borys bardziej sam i wszystko zagarnąć dla siebie za to daje się Amelce karmić i poić wygląda to bardzo pociesznie bo on ma prawie 12 kg i jest o głoe wyższy od Amelki ,a Amelia waży tylko 7,5 kg widok zabójczy może uda mi sie zrobić fotę choć wiadomo ,że nie zawsze się uda

Wpadam na chwilę, bo u na s chorób cd. Z Oleńką już ok, najprawdopodobniej była to trzydniówka, w piątek i doktor tak stwierdził:) za to w sobotę Mateusz dostał 39 stopni gorączki i wymioty, wczoraj pojechałam z nim na pomoc doraźną bo niczym nie szło gorączki zbić, dostał antybiotyk, który... go najprawdopodobniej uczulił i na ciele ma pokrzywkę. Normalnie szału można dostać a jutro jeszcze do Poznania na zdjęcie szwów:szok:
Dobrej nocy:)

reklama
Witam wieczornie.
Aniag gratuluje nowej bryki:)
Azula pstryknij fote koniecznie:)
Dusia &&& za zdrowie Mateusza.

A ja mam już przedwakacyjny Reisefieber.
Niby jeszcze prawie dwa tygodnie ale w niedziele odkryłam, że Małemu paszport kończy sie dzień przed naszym wyjazdem.
Poruszamy sie w granicach UE wiec jakoś to zignorowałam, ale po pierwsze primo dokument tożsamości trzeba mieć, bo przy przekaraczaniu granicy zawsze ktoś może oń poprosić, a po drugie primo płyniemy promem, a przy czekowaniu trzeba pokazać kwit. Na razie wygląda, że uda sie załatwić paszport tymczasowy, podobno 10.07 do odbioru, 3majcie kciuki plis:)

Prócz tego dziś było bardzo ciepło ale przyjemnie. Zrobiłam fajne zakupy dla Małego, krok do przodu w organizowaniu wakacji. A wszystko wisi na mnie, wiec na wszelki wypadek zabrałam sie już teraz:)

Miłego wieczoru:)

Do góry