azula
Fanka BB :)
Amelka uwielbia buty w domu ma takie kapcie z Pepa nazywa je pepki jak jej spadnie to zaraz z nim przybiega by go jej ubrac no zdarza sie ,że juz buta na rowerze wywaliła w łóżeczku jak śpi tez sobie skarpety ściąga więc w gre do spania pajace ale po południu jak śpi zawsze skarpety sciagnie bo wie ,ze w łóżeczku nie spi sie w butach może skarpety z butami sobie skojarzyła? Ogólnie to chętnie w butach chodzi.Jak Ci mały ściąga to może mu ubieraj jakieś podwójnie wiązane albo na sprzaczke coś może kup
Kiedy skończył nam się czas musiałam ją siła zabrać. Przyjechałyśmy do domu po 18, chwila zabawy, kąpiel, butla i Ninka już śpi. A ja popijam gorącą herbatkę. Coś bym zjadła ale wielkiego wyboru nie mam.
Chce tez kupić tran dla Amelki bo na razie jeszcze artrostop kupiłam ja na razie się podkurowałam i zaczyna M sie kurować .Ale niestety to by trzeba tak ze 3 razy do roku minimum stosować.A Ty jak się cxzujesz?
może gdzieś podpytać u jej jakichś kolegów ,znajomych co ja interesuje ,co by chciała .Dusia nie martw sie u nas tez M był już ze 3 razy na bezrobociu.Jak co niech pyta o kursy zawodowe robią ale musi być upierdliwy i chodzić często.Papierek np na wózki widłowe,spawania itp zawsze sie przyda mieć.Amnte wierzę,że czekasz na wizytę u gina by zobaczyc jak bije serducho doczekasz się:-)