Azula, moja Ninka jest taka, że jak idziemy na spacer to bawi się tylko koło mnie, a jak chce gdzieś pójść to przychodzi, bierze mnie za rękę i mówi "tam, tam" i idziemy. Ogólnie sama za daleko nigdzie nie pójdzie. Jak mówię jej, żeby uważała bo jest np krawężnik to już z niego nie zejdzie, tylko czeka aż podam jej dłoń. Jest bardzo ostrożna. W domu łobuzuje za 3 i często kończy się to np upadkiem z łóżka i płaczem. Ludzi raczej nie zaczepia, chyba, że ktoś się jej na prawde spodoba
dzieci lubi ale starsze, rówieśników wręcz nie lubi i często dochodzi do rękoczynów.
Na allegro teraz kupuję bardzo mało, ale chciałabym jakiś fajny kombinezon bo wiadomo jakie ceny są w sklepach, ale masz rację, często się nie opłaca bo np cena dostawy jest zabójcza i wychodzi tak jakbyś kupiła w sklepie. Jutro chyba przejdę się na bazarek i zapytam, czy nie mogłaby mi sprowadzić takiego tylko mniejszego, jak ten super, który widziałam.
Na allegro teraz kupuję bardzo mało, ale chciałabym jakiś fajny kombinezon bo wiadomo jakie ceny są w sklepach, ale masz rację, często się nie opłaca bo np cena dostawy jest zabójcza i wychodzi tak jakbyś kupiła w sklepie. Jutro chyba przejdę się na bazarek i zapytam, czy nie mogłaby mi sprowadzić takiego tylko mniejszego, jak ten super, który widziałam.

raz ciach i wytarte ;-) u nas nigdy nie szkodziły pupie więc jak dla nas są ok :-)
Wczoraj zadzwonili też z firmy konkurencyjnej do tej w której pracował - otworzył ją rok temu ich były prezes (i to był de facto początek końca firmy w której W pracował) i zaproponował mu, że może przyjść do pomocy od dziś przy testach nowej maszyny, poszedł bo lepsze to niż siedzenie w domu ale nie ukrywam, że chciałabym żeby we wtorek wybrali go w tamtej firmie. Przepraszam, że tak tylko o sobie dzisiaj.... Buziaki dla Wszystkich:-)
wtedy mam nadzieję jak już to jakiś mały co najwyżej kredycik brać .No ale cóż jakiś pech był i mus brać to dzidostwo
.Mnie jakoś wygodniej ostatnio gąbki i mydła używać .Annte i gratulacje za nocnikowe postępy Ninki ja widze ,że Amelka wie o co chodzi ale na razie nie ma czasu ,a na zimę jakoś nie bardzo chce mi się użerać z nauka czystości