Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katasza macie jeszcze sporo czasu, ze spokojem wszystko sobie urzadzicie i zrobicie. Nie macie parcia na wczesniejsza przeprowadzke? ja to bym chyba nie mogla sie doczekac
No właśnie aż takiego parcia nie mamy bo przeprowadzka będzie do innego miasta, trzeba by pracę zmienić bo dojazdy nas wykończą. No i nie chcemy się przeinwestować. Na razie budujemy bez kredytów i oby tak zostało
Cześć Mamuśki Widać forum znowu ruszyło - super !
Ja pewnie dużo nie będę się udzielała bo niestety bardzo dużo pracuje :-(
U nas wszystko jak na razie w miare dobrze :-) Po wakacjach troche wypoczęci , Laurunia mała mądrala puki co grzeczna;-) Ja właśnie rozglądam się za samochodem dla siebie i mam nadzieje ,że jak będe mieć troche wiecej czasu to w końcu coś konkretnego znajdę .
Miłego dnia
Paulinka- super to wygląda U nas jeszcze trochę do takiego stanu.
Ula jutro ostatni dzień edukacji żłobkowej będzie miała- jak ten czas szybko zleciał.Dopiero co zaczynała mając 6 miesięcy a tu już koniec. Od poniedziałku dziewczynki będą miały wakacje.
Pieszczoszka- też się muszę za samochodem rozejrzeć :-) bo jednak teść chce zostawić sobie toyotę. Ale to już po wakacjach.
Katasza zleci Ci szybciochem Niedlugo Ty sie bedziesz zastanawiac na jaki kolor sciany pomalowac
Ja zaczelam juz wyprawke do przedszkola kompletowac Zanim sie obejrzymy to mature beda pisac....
Pieszczoszka jakie autko?
Pieszczoszka myślę intensywnie o renault clio III lub IV. W grę wchodzi też peugeot 207. Generalnie to chcę nieduży, ekonomiczny samochód bo będę nim głównie w teren jeździć. Za czas jakiś pomyślimy o drugim większym
Paulinka- no ja z wyprawką stoję w miejscu bo zebranie dopiero na koniec sierpnia będzie