Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i koniec temATU
.
. Współczuję Ci kochana ,ale dasz radę .WIKASIK- wszystko będzie dobrze
FIORE- i jak pogoda u Ciebie? dalej jest zagrożenie?
ja się wczoraj wycierpiałam cały dzień.. spaliśmy u szwagierki - mąż uparł się, a rano do pracy, więc zostaliśmy sami, to jeszcze zniosę, ale kiedy poczułam zapach jajecznicy na śniadanie, to wylądowałam na kolanach przy porcelanie. W między czasie Bartek wymyślił, że chce mu się sikać, więc musiałam się wstrzymać.. minuta i znowu to samo.. mąż szwagierki zawiózł nas do domu i... powtórka. kiedy się już zebrałam, wzięłam się za prasowanie i obiad. później do kościoła - musiałam iść bo była msza za babcie męża i rocznica jej śmierci. na adoracji.. powtórka z rozrywki - klęczałam i wiedząc, że się nie zbiorę - przełknęłam ze łzami w oczach.. później wystartowałam z krzaki (i tak wszyscy mnie widzieli:/). na domiar złego zapomniałam z kościoła torebki i musiałam się wrócić. i do teściowej cała rodzina.. masa pytań - "jak się czujesz", "co u lekarza", "macie już imiona", a za każdym razem kiedy otwierałam usta czułam, że skończę w toalecie. nieustannie podsuwali mi coś do jedzenia, bo "taka blada jesteś", w końcu (troszkę głośniej niż trzeba) oznajmiłam, że nie dam rady jeść ani gadać.. jak wróciliśmy do domu, to padłam jak mucha.. w ubraniu...

Trzymam kciuki.Dzień dobry
co do wątków...hmmm ? ja wchodzę przewaznie na główny, jak się pojawa nowy wchodzę ale żadko coś na ten temat piszę , poniewąż prawie zawsze juz temat był poruszony na głównym.
Ok jeśli komuś nie chce się przeszukiwać powinny być pod tematy, ale jakieś konkretne i na jeden temat, a nie 3 na jeden temat tylko, że pod innym tytułem...
No i jeśli chodzi o ludzi to niestety sa tacy którzy przyjma slowa krytyki i przemyslą o co drugiej osobie może chodzić , a są też tacy którzy od razu się obrażajai koniec temATU
.
Jutro na USG PRENATALNE , koleżanka była też w tej klinice co ja ide i dowiedziala się w 12 tygodniu płeć dzidziusiamoże mojemu też podpatrzymy ....
Miłego dnia mamuśki:-)
I tu się z tobą zgadzam.AGASIM- poruszyłaś ważną kwestię - "zamkniętego". też uważam, że taki zamknięty to on nie jest. zaproszenie dostaje się z miejsca, wspominając o tym na ogólnym. Może większe wymagania? (tylko jakie?-to rodzi więcej pytań) z drugiej strony ja też dostałam się do grupy w ten sposób i można by się zastanowić dlaczego.
Mamy tam pisać o osobistych sprawach, które niekoniecznie chcemy żeby czytał każdy przypadkowy forumowicz. ok, jak na razie nic takiego się nie stało (chyba), ale może.. jakoś nie mam zaufania do ludzi...
z resztą z tego, co widzę, to głównie tutaj piszemy i tak jest wygodnie.
jeśli boicie się o powtarzalność tematów, to nie ma czego. chyba z milion razy pisałyśmy o swoich dolegliwościach, lękach i lekarzach (mimo osobnego wątku). a jeśli już o to chodzi, to niewygodne jest szukanie, gdzie napisane jest jak Wam poszło u lekarzato chyba taka wada
na wiele wątków nie wchodzę, a nawet jeśli, to nie odpisuję, bo ogólny pochłania dużo mojego wolnego czasu (codziennie jest kilka stron do nadrobienia), ale porządek mógł by być
osobne wątki powinny wg mnie zawierać więcej niż jedno pytanie, bo odpowiedzi na nie zostaną szybko wyczerpane. Ale to wszystko jest moim skromnym zdaniem - Majówki od września
![]()

. Po prostu nie czuję się na tyle bezpieczna ,by pisać o moich osobistych sprawach i się przed Wami otworzyć.

nie zwalniając się z ani jednych zajęć .
Kochana absolutnie sie z tym nie zgadzam bo mialam wiele wiadomości o prośbę z zaproszeniem i czy widziałyście tam osoby które nie są majowkamiJa nawet na "zamkniętym" nie wypowiadam się raczej, bo nie mam czasu ciągle przerzucać się po różnych miejscach. a w gruncie rzeczy, to w sumie każdy może dostać dostęp do "zamkniętego", kto się tu zarejestruje i wejdzie na nasz główny i poprosi o zaproszenie. czyż nie tak? przecież nie sprawdzamy nicków z imieniem i nazwiskiem.
Pozdrawiam Was serdecznie!
NIE!!!! są tam dziewczyny ktore udzielają się na glownym i to nie jednokrotnie. Zaproszenia wysyłam jeśli "widzę"że dana dziewczyna jest "w miarę zaangażowana" w nasze forum czyt maj2012.
Będąc "mlodą mausią"? mnie by sie przykro zrobiło...
;-)Bzdury piszesz bo to że ktoś jest na forum dajmy na to od 5 lat nie znaczy że zaangażuje się w wątek MajowyI tu się z tobą zgadzam.
Dlatego uważam ,ze powinien powstać regulamin grupy ,gdzie wszystko będzie jasno z góry określone.
Np : jakie warunki trzeba spełnić ,żeby dostać się na zamknięty ...
Zwykle jest to jakiś czas przebywania na forum i częstego udzielania się ,ale reguły można zrobić inne takie jakie będzie chciała grupa .
Prawda jest taka,że nie każdy nowy użytkownik powinien mieć dostęp do wątku zamkniętego .To jest np przyczyna ,dlaczego ja tam nie piszę. Po prostu nie czuję się na tyle bezpieczna ,by pisać o moich osobistych sprawach i się przed Wami otworzyć.
Poczekam jeszcze trochę i zobaczę jak to dalej będzie .
Potem coś postanowię w tej sprawie.![]()

i tam drzwi dla NIej zawsze sa otarte