Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie body, czy kupujecie tylko kopertowe i rozpinane po całej długości, czy takie zwykłe wkładane przez głowę też? Koleżanka odradza mi takie zwykłe ze względu na małą praktyczność i się tak zastanawiam bo one sa takie piękne![]()
Kurczaki a ja jeszcze do wizyty mam 10 dni:-(
I mam takie pytanko od kiedy robi się usg przez brzuszek![]()
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa i chciałam się dołączyć do majowych Mam
Mamą zostanę po raz pierwszy w okolicach 8 maja.
dziewczyny a swoja droga jak czesto macie robione USG? bo ja mialam jak narazie raz w 10 tyg a kolejne mowil mi gin ze dopiro okolo 22 tyg
Witajcie!
Napisalam juz na lekarskim.
Wikasik prosze o informacje i trzymam kciuki!!!
Z nowosci...w czasie usg dostalam KOPNIAKA! I to nie "motylkowanie".Doc sie smiala,ze dziecku sie nie spodobalo przycisniecie sonda-a ja sie usmiechalam jak glupia:-) Potem dostalam jeszcze kilka razy sygnaly morsa,ale lzejsze.
Reszta dnia juz nie byla taka mila.Cisnienie straszne u nas,glowa mnie boli,mam mdlosci i wymiotuje,a corcia dostala kataru i wychodza jej kolejne zabki-wiec sie slini i marudzi,nawet w dzien nie spala.Maz tez jakos nie za bardzo sie czuje :-(
Jutro rano mam badania mocz+toxo+coombs,wiec znowu sie szykuje na poranne wstanie.
Znikam,bo nie daje rady siedziec przed pc.
Aha...u nas okoliczna rzeka w pelni,mam nadzieje ze nie wyleje-pada i pada :-(
Pa!