reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

mój własnie był wyrozumiały przez 2 dni hehe a teraz mówi,że tak nie można ...:D a ja mu powiedziałam,że jak ma taka wielka potrzebe niech idzie do wc sobie ulzyc hehe i sie strasznie zdenerwował i powiedział,że jak ja go o cos poprosze to wtedy tez sie na mnie tak wypnie:( ach faceci..

reklama
a mój S przeszczęśliwy bo wczoraj samej mi się zachciało "poprzytulać" :-p a to ostatnio rzadko mi się zdarza;-) z piersiami to u mnie raz lepiej raz gorzej był moment że już mniej bolały a teraz znów zaczynają być baardzo czułe... ale S umie delikatnie masować dzięki czemu jest mi zdecydowanie lepiej:) moje też urosły a raczej nabrzmiały (a nigdy nie maiłam malutkich więc teraz są naprawdę spore) a S mega zadowolony:-)

reklama
mój jest wyrozumiały co do seksu i dzielnie znosi to, że nie ma przytulanek tak często jak kiedyś:) jeśli mu odmawiam to oczywiście nie jest mu to na ręke bo w końcu jest facetem;) ale nigdy się nie złości i nie obraża, przytula się i idziemy spać:) wie doskonale, że ciąża to wcale nie jest tak wspaniały okres w życiu kobiety jak to w książkach opisują. Więc fiore mamy podobne typy w domu:-)

Do góry