reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Przed ciążą żywiłam sie zdrowo, a teraz widzę u siebie zamiłowanie do niezdrowych produktów. Na nabiał nie mogę patrzeć za bardzo...a ostatnio tak ciężko mi sie wstaje. Czuję takie zmęczenie i senność.

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie bo mnie to strasznie ciekawi a zarazem irytuje od jakiegoś czasu nie wiem 2 tygodnie tydzień czuje jakbym miała taką góle w gardle i cały czas mi się " podnosi " cho nie jest mi niedobrze nie mam mdłosci i nie wymiotuje poprotu czuje sie tak jakby mi cały czas ktoś wpychał palce do gardła. Słyszałam że podobno w trakcie ciąży może odezwac sie tarczyca nie wiem czy to jest to ,,,
Czy któras z was miała albo ma podobnie ?? Wizyte mam 23.11 mam to zgłosic mojej gin ??

Zaneta jeśli chodzi o klinikę prywatną na Łubinowej (wspomniana przeze mnie w Katowicach Ochojcu), to słyszałam od kilku koleżanek, że jest tam super (jeśli chodzi o warunki pobytu i personel). Z drugiej strony jednak, jeśli są jakieś komplikacje z noworodkiem po porodzie to przewożą go do innego wyspecjalizowanego szpitala, a to wiadomo czas, który w takiej sytuacji jest najważniejszy! Klinika posiada kontrakt z NFZ (nie wiadomo jak z limitem za świadczenia medyczne, ale to maj, więc kasa z NFZ raczej musi jeszcze być). Słyszałam, że ciążę musi prowadzić lekarz z kliniki. Z "ulicy" chyba nie przyjmują do porodu.

Agagu ja czasem mam taki ból (raczej takie uczucie niepokoju, problem z oddychaniem - nie wiem jak to określić) w okolicy męskiego jabłka Adama i kojarzyłam to z tarczycą, ale zrobiłam badanie hormonu tarczycy i wyszło w normie, więc wsio ok. Ale zdarzało mi się to częściej przed ciąża.

WItam sie w sobotnie przedpołudnie ;)
Mama Jasia udzielala sie min. na marcówkach...t tego co kojarzę

Ja bede rodzila w Bytomiu z tego co wiem maja bardzo dobry sprzet jeśli chodzi o noworodki :tak: Jak zawsze sa dobre i złe opinie.
Glosno było o tym jak uratowali dzidziusia z 24 tclub 21 nie pamietam dokladnie:baffled:

DILA dziekuję za odpowiedź ;))) męczy mnie ta góla i denerwuje mnie bo cały czas przełykam jakbym piła a to coś dalej tam jest ;(((( nie wiem co mam z tym zrobic wczesniej tak nigdy nie miałam

Jasinek dołączył dziś do swoich braci aniołków. Emy niedawno straciła bliźniaki.:sorry2:
Jasinek urodził się w 39 tyg ciązy.
Był donoszony,ciąża przebiegała prawidłowo ,urodził się zdrowy i nadle podłączyli go pod tlen i tyle wiadomo...:baffled::baffled:
Nie podejmował samodzielnego oddychania.:no::-:)-:)-(

[*]
[*]
[*]
Aż się popłakałam...

reklama
Do góry