• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Lulka witaj z powrotem. Fajnie,że wróciłaś. Zostań tu z nami,tutaj Cię nikt nie będzie osądzał i krytykował. tamtymi dziewczynami się nie przejmuj.Po co Ci dodatkowe stresy w ciąży. Sama z ciekawości zajrzałam na tamten wątek-szkoda słów.

Miłego dnia ciężarówki :-) Wpadnę później.

Witam sie i Ja:-) u mnie coraz lepiej , chyba wreszcie nie zafajny I trymestr odchodzi ...za to dziennie wieczorem głowa tak mnie boli , że najlepiej się połóżyć i nie wstawać...jak nie urok to ......:laugh2:
no coż takie uroki ciąży ...
AS dobre wieści ,,, trzymaj się kochana
LULKA fajnie że wróciłaś, jesteś w trudniej sytuacji , ale przynajmniej tu możesz liczyć na dobre słowo,jakaś radę itd....
miłego dnia dziewczyny ,...

Witam dziewczyny!
As dobrze ze sie poprawilo,bedzie dobrze,nadal trzymam kciuki:tak:
Lulka witaj po raz drugi:tak: Nie przejmuj sie tamtymi dziewczynami ja Cie rozumiem:tak: Kiedys i ja bylam samotna matka w ciazy,a teraz mam kochanego meza i jest dobrze:tak:Tobie tez sie ulozy:tak:
Patina wspolczuje bolow glowy:-( Naprawde jak nie urok to.....;-)
Pieszczoszka oby net dzialal poprawnie:tak:
annte ja chyba przespalam te czesc o pieluszkach:-D Tak na serio obudzilam sie o 10 i juz nic o dzieciach nie bylo:tak:
dusia biedactwo, postaraj sie niedenerwowac,choc wiem,ze latwo mowic:-(
agushka milego przedstawienia:tak:
fiore jak tam m po nocce? mam nadzieje ze Ty lepiej sie dzis czujesz:tak:
Dzis pierwsza pobutka 6.30 bo przyszla do nas corcia:tak: Potem G zawiozl ja do przedszkola a ja z powrotem do wyrka:tak:Wstalam o 10, jeszcze chwile polezalam i poogladalam Dzien Dobry Tvn no i wstalam:tak: Teraz rozmawiam na skeypie z moja siostra:tak:Koncze bo troche tak gupio gadac i pisac:baffled:

Witajcie.
Z mezem ok,dzis nie mieli zadnego wyjscia i nawet sobie pospal troche - uff.
Ja czuje sie nie za dobrze,pachwina nie boli,ale mam bardzo niskie cisnienie i zaslablam 2razy,na szczescie bez utraty przytomnosci.
Zajrze do Was jak bede sie czula lepiej.
pa.

reklama
Dziewczynki to ja poprosze o kciuki za dzisiejsza wizytke o 16:30:zawstydzona/y:
trzymam kciuki z całych sił.

Witajcie.
Z mezem ok,dzis nie mieli zadnego wyjscia i nawet sobie pospal troche - uff.
Ja czuje sie nie za dobrze,pachwina nie boli,ale mam bardzo niskie cisnienie i zaslablam 2razy,na szczescie bez utraty przytomnosci.
Zajrze do Was jak bede sie czula lepiej.
pa.
fiore odpocznij i nabierz sił.
Weź coś na podniesienie ciśnienia.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry