reklama

Maj 2012

reklama
czesc Karis:)
U nas w Bytomiu tez ladnie swieci slonko :tak:oby tak dalej

Dziewczyny u mnie na suwaczku jest ze dzidzia waży 150 gr a ja jak bylam w czwartek na wizytcie (teraz spojrzalam na fotke) i dzidzia wtedy ważyła 171 gr:eek: czyli to było ponad tydzien temu:eek: to znaczy ze rosnie maly grubasek ?:laugh2:
to się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest super:tak::tak: poza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka uroda

to się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest super:tak::tak: poza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka uroda
Ufff no to dobrze :-) uspokoilas mnie
:tak:
A ja znów jeszcze w śpiochach biegam :sorry:

Dziewczyny podzielcie się tym słońcem. U nas masakra,byłam dziś z Nati na basenie,zaparowałam auto w sumie niedaleko-2min spacerkiem od basenu i mi normalnie ręce skostniały jak pchałam wózek,do tego masakryczny wiatr i lało tak,że szok. Tak to jest jak się mieszka w krainie deszczowców.

Witam , ja na momencik tylko sie zameldowac:tak: Wczoraj moj G zaniemogl, wymiotowal, bolala Go glowa i zoladek:-( No a wieczorem ja do niego dolaczylam:baffled: Tzn tylko z bolem zoladka i rozwolnieniem chyba nas corka zarazila:baffled: Cala noc chwile przespalam a potem sie przekrecalam na boki, teraz troche odespalam ale jeszcze czuje sie zmeczona:-(Wiec wybaczcie odezwe sie jutro:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry