Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest superczesc Karis
U nas w Bytomiu tez ladnie swieci slonkooby tak dalej
Dziewczyny u mnie na suwaczku jest ze dzidzia waży 150 gr a ja jak bylam w czwartek na wizytcie (teraz spojrzalam na fotke) i dzidzia wtedy ważyła 171 grczyli to było ponad tydzien temu
to znaczy ze rosnie maly grubasek ?
![]()

poza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka urodaUfff no to dobrze :-) uspokoilas mnieto się wszystko wyrównuje bo dziedziaczki różnie rosną jak wszystko mieści się w okolicach normy to jest superpoza tym dzieci też są podbne do nas moje wszystkie podczas usg mają podobne wymiary np obwód główki mają większy i to taka uroda

:-HEjja od poniedziałku bede coraz mniej zagladała tutaj... wracam do pracy na jakies 2 miesiące (fabryka krówek wzywa hehe)
Wczoraj moj G zaniemogl, wymiotowal, bolala Go glowa i zoladek:-( No a wieczorem ja do niego dolaczylam
Tzn tylko z bolem zoladka i rozwolnieniem chyba nas corka zarazila
Cala noc chwile przespalam a potem sie przekrecalam na boki, teraz troche odespalam ale jeszcze czuje sie zmeczona:-(Wiec wybaczcie odezwe sie jutro
No trzeba cos zarobić bo wydaki się zblizają...co do ruchów to raczej nic nie czuje..czasami cos delikatnie tam w brzuchu ale czy to napewno dziecko? tego nie wiem. a ty?