Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pewnie, to pewnie przez to, ze masz duzo czasu na przemyślenia skoro jesteś sama w domu. Myśl pozytywnie :-) Pooglądaj sobie stare zdjęcia to od razu Ci sie humor poprawi;-);-)siedze w domu i sie dołuję...mąż w pracy, Staś u dziadków przez cały weekend, a ja myslę...i wymyslam problemy...faktycznie, musze sie zrelaksowac, w przeciwnym razie zwariuję

z bartkiem tez tak miałam do samego końca ....
Witam wieczornie
Co do zębów 8 to Mój M ma z nimi problem , jak mu jakas wychodzi to trwa to parę miesiecy czasem ból czasem nic , i tak nie mogą wyjsc ponieważ nie maja miejsca i wtedy jak juz się rozkreci ból to leży w domu na ketanolach i jeszce niewiem czym,aż wreszcie przewaznie wyląduje u chirurga który mu ten ząb usuwa i po sprawie tak było juz 3 -razy czyli jeszcze raz go to czeka, na serio masakra to jest jak to widzę i to jest człowiek który bardzo bardzo dba o zęby a na to nie ma wpływu ...tak że bardzo współczuje bólu
Naszła mnie zgaga i chyba juz zostanie ,z bartkiem tez tak miałam do samego końca ....