Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam szybkie pytanie...musze dziecku w polsce zrobic ogolne badanie krwi z badaniem na hiv...wiem ze wy tez prywatnie sie leczycie...ile kosztuje taki pakiet i ile trzeba czekac na wyniki?
.

Po ostatnim całodziennym maratonie nie mogłam wstać z łóżka, więc teraz się oszczędzam, a swoje i tak wydałam. Najbardziej lubię ten nowy Polros i wydaje mi się, że tam jest największy wybór. Muszę się jeszcze kiedyś wybrać po torebkę, ale z tym już będzie gorzej bo ja każdą swoją torebkę wybieram duuużo czasu;-);-)w sumie to nie powinni Cię zwolnić, nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, chyba że pracowałaś na umowę zlecenie.Czesc dziewczyny.Juz nie pracuje.... jedna majstrowa nie wiedziała o mojej ciazy i mnie dzis zwolniła:-( załamałam się .Myslałam,że popracuje miesiac moze dwa zarobie sobie na jakis wozek i tak dalej ... Mój chłopak pracuje ale ja by nie było ciagle mieszkamy z moimi rodzicami ..,zle mi z tym . Nie wiem co juz mam myslec.Jak urodzi sie dziecko ciekawa jestem czy damy sobie rady :-(