reklama

Maj 2012

reklama
[FONT=&quot]
czesc dziewczyny. prezpraszam ze ostatnio tak sie nie odzywalam ale bylam zalatana, dokladnie to wczoraj mialam pierwszy egzamin na prawo jazdy i zdalam... ale jestem z siebie dumna. nadal w to nie wierze[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot].

teraz bede czesciej zagladac i sie udzielac
Wiolka gratuluję! Odkąd odebrałam swoje prawko jeżdżę kiedy tylko mam okazję i liczę swoje km z ciekawości[/FONT]:-D:-D Chyba do tysiąca policzę i skończę:-):-)
Suzi witaj, dobrze że już jesteś.
Dobranoc dziewczyny.
[FONT=&quot]
[/FONT]

witam
no widzisz AS co lekarz to inne opinie.ale zdarzylam sie juz do tego przyzwyczaic

suzi super ze juz jestes

kurde spac nie moge, meza wyslalam do pracy, a sama sie jeszcze polozylam i dupa...wstalam po 40 minutach bo szlak mnie zaczol strzelac ze nie spie jeszcze.

Witajcie Kochane!
Juz na poczatku zycze Wam milego,spokojnego i beztroskiego weekendu!
U nas mgla,zimno i "do duszy".S w pracy,Mama zaraz wychodzi na cotygodniowy bazar.Z wczorajszych planow szycia nic nie wyszlo,moze wiec dzis?
V dostala leki ziolowe na brzuszek,wiec zobaczymy jak poskutkuja.Ja coraz mniej opuchnieta jestem,tylko inne rzeczy nadal nie przechodza:-(Czas pokaze,co bedzie dalej.
Znikam,ide przebrac smierdziucha,a potem cos wszamac,bo juz 1,5h temu powinnam zjesc sniadanie ;-)

dzien dobry dziewczynki! ja dzis wyjatkowo wstalam przed 8! (przewazanie przed 9.30 nie wychodze z lozeczka:) ) i mam od rana wyjatkowego powera :) mam zamiar zrobic mnostwo rzeczy :) ciekawe czy sie uda :) na poczatek ide cos zjesc ;) zycze Wam wszystkim super dnia i do pozniej!

suzi, fajnie, ze juz do nas wrocilas :)

Hej
Suzi super ze juz w domku:tak:
WIOLKA euphorbium bierze moja corka na alergiczny katar i zgadzam sie co lekarz to inna opinia mi np rutinoscorbin lekarka odradzila tylko czysta wit C:tak:
Moje dzieci oglonie jak byly male to byly grzeczne:tak: Misia nie plakala tylko mialczala jak kotek:-D Sasiadka sie skarżyła ze jej nie slychac:-D Za to teraz Misia jest czasami niemozliwa:eek: Dzis np. spala ze mna a G w jej pokoju:sorry2: Seba teraz akurat przechodzi okres dojrzewania to tez czasami potrafi wkurzyc ale po za tym to dobry chlopak:tak:
U nas szaro i buro:no: G idzie z Misia na spodkanie z Mikolajem(z jego zakladu pracy),a ja na pogrzeb choc chetnie bym poszla z nimi:eek:
Milego wekeendu zycze bo moze nie bede miala jak zajrzec, popoludniu idziemy do G kuzyna,ktory ma corke w wieku Misi to sie dziewczyny pobawia:tak:

Dorka to dzis duzo cierpliwosci i spokoju Ci zycze.

A ja chcialabym Wam tylko napisac,ze bardzo sie ciesze ze z Wami jestem i ze potrafimy rozmawiac i wyjasniac rozne sytuacje,nawet jezeli nie we wszystkim sie ze soba zgadzamy-dziekuje Majoweczki !!!

ps.Lulka,ciesze sie z nami zostalas po mimo tych niemilych zdarzen na innym temacie.

Cześć dziewczyny:) też wam zycze miłego weekendu, ja zaraz się szykuje i jade na weekend w góry . W poniedziałek wizyta u gin. moze wkoncu sie dowiem czy nosze w sobie chłopczyka czy dziewczynke:)

reklama
Witam Was moje kochane slonka:)Bardzo sie ciesze ze byłyscie ze mna przez ten caly czas:):*

Teraz na spokojnie: dostalam leki ktore obniżyły ciśnienie mam je kontrolowac 3x dziennie. Do tego relanium rano i popoludniu 2mg a na noc 5mg wiec dawka jest spora... no i jestem po nich taka śnięta :sorry2:
Wizyte mam 15.12 chyba ze cos by sie dzialo (tfu tfu) to mam sie zgloscic na IP.
Wiem kto siedzi w brzuszku :-D ale to na odpowiednim wątku:tak: Dzidzia waży ponad 200gr ale nie wiem ile ma "wzrostu":eek:bo jak sie dowiedzialam co ma miedzy nóżkami to nicd juz do mnie nie docieralo:shocked2: W ciagu dnia robili mi 3 usg:szok: aby sprawdzic dzidziusia z każdej strony. Dpolerra tez mi robili ale bylo ciezko bo jeszcze jest bardzo wczesnie jak na to badanie:tak: no ale udalo sie i jest ok, przepływy sa dobre:-)

No to chyba tyle;-)
Aaaa i powiem Wam co sie naogladalam w tym szpitalu to masakra!!!:-(Aż lzy same mi lecialy...Masakra jakie ludzie tragedie przechodzą:-(

Wielki cmok dla Was:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry