reklama

Maj 2012

witam wszystkie panie.
mnie dopadl jakis dol i tak mnie trzyma , nie mam weny na nic, meza bym zadzgala za samo to ze jest. a on chodzi i sie smieje ze hormonki szaleja...udusze w nocy.
milego dnia wszystkim

reklama
fiore moje omijaja tylko dziecko :-D.no trudno w pierwszej ciazy bylam ostoja spokoju i nic mnie nie ruszalo za to teraz wszystko we mnie buzuje a to ze jeszcze nadal wymiotuje wcale nie pomaga poczuc sie lepiej.

Cześć:)

A ja dopiero wstałam i przydałoby się zjeść jakieś śniadanko:) A potem muszę wyjść z domku pozałatwiać parę spraw, a za oknem strasznie wieje, buu!

As
dziękuję Ci bardzo, sporo tego, napewno coś wybiorę:-)

joasia zaciskam kciuki, będzie dobrze.

Pieszczoszka czekamy na Twoje wieści:)

Miłego dnia dziewczynki!

Eh tak te homorny.Samej siebie nie poznaje,ale przynajmniej wiem w czym lezy problem.Szkoda,ze reszta swiata tego nie rozumie.
Przypomnial mi sie pewien incydent z pierwszej ciazy :zawstydzona/y: Bylismy w sklepie i ktos mnie dotknal w ramie,odwrocilam sie furia z dlonmi zacisnietymi w piesci i warczac"czegooo???",a to tylko mily starszy pan podal mi rekawiczke ktora zgubilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dobrze,ze teraz jestem ciut spokojniejsza,ale faktycznie ciaze i homorny w nich na mnie dobrze nie dzialaja ;-)

Dzień doberek kochane moje :-)
Ja wlasnie jestem w trakcie śniadanka;-)
Dziś już dużo lepszy humorek Bo wczoraj jakies płaczki mnie dopadly :eek:
Zaraz biore sie za sprzątanko, pranko i gotowanko :-D

Justyś a może wstaw sobie suwaczek będziemy widzialy na jakim etapie jesteś:tak:;-)
Fiore dobre :-D Bojowa kobieto :-p;-)

reklama
dziewczyny ile wy płacicie za prywatna wizyte?? ja nie chodze prywatnie ale chciałam sie zapisać na to usg zeby poznać płeć wkoncu. zadzwoniłam do jednego gabinetu i powiedzieli ze za usg 180zł to chyba duzo nie ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry