reklama

Maj 2012

reklama
myslicie ,ze w ciazy lampka wina moze zaszkodzic?
dokladnie- tez tesknie za winkiem :angry: ostatnio pozwolilam sobie na troszeczke, ale jak juz poczulam "wate w nogach" to odpuscilam... a to uczucie pojawilo sie po paru lykach :-D
Moj tata jest najlepszy... moj chlop i on pili po pare kieliszkow wodeczki a tata do mnie... a ty sie nie napijesz?? wypij, jeden nie zaszkodzi :-D no ladnie jak on tak o mame w ciazy dbal to ja dziekuje.... co jak co ale wodki w ciazy nie tkne.

cześć kochane majóweczki!!

dawno mnie nie było, a nawet sama nie pamiętam już ile..........

ogólnie walczę z bólem zęba, wizyta u dentysty nie pomogła...
nie wiem jak u Was bo muszę Was podczytać, ale u mnie jest chłopiec... albo Alanek, albo Igorek....
poza tym mam kłucia w brzuchu.. nie spię czasem po nocach.... kłuję jakby ktoś igłą wiercił w brzucholu.
poczułam ruchy małego, ale takie delikatne... jakby obrót czy coś... a narazie cisza i spokój.... martwią mnie te kłucia i bóle w bokach.... mam okropne swędzenia nóg, rąk - ale tylko na zgięciu łokcia oraz na twarzy... tarka normalnie... w środę idę do dermatologa... kolejna wizyta u gin dopiero 28 grudnia:(

a ja mam ochotę na picolo:) a co... szampan truskawkowy mniam, mniam!!

hej
to i ja tak nieśmiało dołącze do Was majóweczki, jestem już sierpnióweczką 2005 (mam synka Aleksandra) a teraz mam nadzieje noszę córeczkę , a to się potwierdzi bądź nie już 29 grudnia na usg, połówkowym nie moge się doczekać termin poki co mam na 15-18 maja
a od dziś jestem na zwolnieniu więc pewnie bedę miala wiecej czasu i będę regularnie zaglądała;-)
pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczynki :) Chwilke mnie nie bylo, ale bylismy w szale zakupowym prezentow, bo jechalismy z malym do Polski, teraz juz tu jestem i zostaje do wigilii, wiec troszke wiecej luzu, choc i tak nie do konca, u nas wszsytko ok, z dzidzia tez, bo nie wytrzymalam i od razu poszlam tu na usg, reszte napisze w innym watku, ale jestem leciutko zawiedziona :)) Witam nowe mamusie i pozdrawiam "stare':-D:-D:-D:-D

reklama
Wszystkie dobijamy do polowy ciazy i mam pytanie...Jak jest u was z dolegliwosciami?
Bola was jeszcze piersi(bo mnie tylko sporadycznie za to zrobily mi sie takie ciemne obwodki do okola brodawek)
Macie juz ta slynna linie na brzuchu?(u mnie jeszcze nie widoczna)
a co z rozstepami...czy juz sie pojawily?(ja jeszcze na szczescie ciesze sie gladkim brzuszkiem)
moze doszly jakies nowe dolegliwosci?
Ja od kilku tygodni czuje sie super i gdyby nie brzuch ktorego jest niewiele to nikt by nie wiedzial ze jestem w ciazy(moj tesc dopiero tydzien temu uwiezyl ze jestem 2w1:o))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry