reklama

Maj 2012

reklama
hejka Dziewczyny :)
My sylwka spedzilismy w domu, przed 24 poszlismy spac. okolo 23-24 godz jakis wariat z mojego pietra rozwalal klatke, byly wielkie krzyki, walenie w drzwi i rozwalanie klatki, masakra jakas sie dziala, co ta wóda robi z mózgu ehh oby cały rok taki nie był :)

Dziewczyny ktorych nie ma na liscie majowych mam to prosze wyslac mi priva z danymi swoimi. Kto ma ochote podac do listy urodzin swoja date to tez prosze o wiadomosc na priv :)

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny w nowym roku :-) Wszystkiego najlepszego, zdrówka dla Was i brzuszków oraz szczęśliwych rozwiązań w odpowiednim terminie:-)
U nas sylwester ok wróciliśmy do domu o 7 rano więc wczorajszy dzień był bardzo senny:-) As współczuje przeżyć oby było już tylko lepiej. Czarnula wysłałam ci info z moimi danymi.
Ja jutro najprawdopodobniej idę do szpitala na badania i usg połówkowe więc może się dowiem co tam noszę w brzuszku, a poza tym mam nadzieję że wszystko z dzidzią ok. Miłego dnia dziewczyny:-)

Witam Noworocznie:-)

U nas Sylwester domowo, ale miło. Lenka przespała pierwszy raz całą noc bez pobudki - niech jej już tak zostanie;-)

As - przebojów współczuję, a rany patrzeć nie mogę.

Tym, które lubią fajne rzeczy czytać polecam: Na dobry początek Nowego Roku.. | oripolska.pl

dzięki!!! nie miałam postanowienia noworocznego, no bo odchudzać się nie mam zamiaru - mam się oszczędzać i dobrze odżywiać przecież, no to teraz przynajmniej wiem co mogę przestać robić, żeby było choć trochę lepiej :-D

czarnula zaraz zerknę czy jestem na liście, jak jeszcze (choć na tym wątku to już we wrześniu-październiku się zjawiałam) mnie tam nie ma to dam znać

a u nas pada deszcz, wczoraj było tyyyyle śniegu że starsza córcia chciała iść z tatusiem bałwana lepić no to wszystko dziś spłynęło wodą :no:

czesc dziewczyny
u nas mala nadal chora, naszczescie dzis juz goraczka odpuscila, za to mamy odrywajacy kaszel i katar. na 14.40 jedziemy do lekarza.
jestem zmeczona, na dodatek sniadanie wyladowalo znowu w kibelku a myslalam ze wkoncu mdlosci daly mi spokoj.
milego dnia wszystkim

Witajcie.
Ja tylko na chwilkę z dobrymi wieściami.
Dostałam sms od suzi.
Malutki już waży 621 g ,więc w razie czego bedą go już ratować !!!!!!
Suzi czuje się dobrze ,ale dołożyli jej jakieś zastrzyki.
Ogólnie jest good :tak::-):-)
Przesyłam dla Was pozdrowienia i całuski.
Zyczy Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.:-):-):-):-)

Witam się i znikam, praca wzywa.. dziecko wzywa.. klasyczny poniedziałek;-)

As - super, że z Suzi i maluszkiem dobrze, kciuki zaciśnięte trzymam, aby się razem trzymali jak najdłużej.

wrublik 7 - postanowienia nie muszą dot. tylko diety;-)

Zdrówka dla chorowitków!!

Nie wiem, czy Wam pisałam, że 29.12. byliśmy na długim USG. Maciuś nadal jest Maciusiem, siusiak mu nie odpadł;-) Poza tym rozwija się prawidłowo, więc jesteśmy przeszczęśliwi:happy:

Witam!
Nie wyspałam się dzisiaj. Trzeba było sie z rana zerwać żeby do przedszkola iść. :baffled:Młody bez starszego marudny :baffled: a mnie półdupek boli tak, ze wyprostować sie nie mgoę. Chyba jakiś ucisk z kręgosłupa. Trzeba pomyśleć nad ortopeda albo masażem jakimś. Tylko co, pójde do salonu i poprosze o masaż tyłka? :-D;-) żartuje

Pozdrowienia dla suzi

Dzien dobry:tak:
As super ze maluszek Suzi tak rosnie:tak: Pozdrow ja oby tak dalej:tak:
My dzis w domu,mala cala w kropkach,ale duzo juz ma zaschnietych:tak: G w domu wiec obiadu nie robie bo ona robi:-)
Milego dnia zycze:tak:

reklama
witam Was majóweczki:) u mnie troszkę się działo ostatnio-powiem w skrócie-w piątek trafiłam z bólami brzucha do szpitala, dzisiaj wyszłam (więc i sylwester miałam szpitalny..:/). z ciążą i Dzidzia ok. unormowało się. może potem napisze wiecej bo teraz idę sie polozyc, zmeczona jestem. buzka noworoczna:-)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry