Czesc spiochy

W czasie swiat czytalam was regularnie, ale jakos natchnienia zabraklo, by cos napisac... Sporo sie dzialo, choc byly tez godziny leniuchowania. U nas wakacje i lato w calej pelni. Poprzednie pare dni blisko 40 stopni, dzis tez, ale wieczorem ma byc ochlodzenie. I chociaz nigdzie nie wyjechalismy, to bylo fajnie pobyc w domu
Rano spacer z psem, by zdazyc przed najwiekszym upalem, wieczorem drugi. Ostatnie 2 dni podjechalismy nad morze sie popluskac. Wigor odkryl w sobie plywaka. W zeszlym roku taki dzielny nie byl, a teraz plywa tak daleko od brzegu, ze az odprowadzalismy go do plazy, bojac sie, ze nie da rady wrocic. Ale on za chwile znowu za mna na glebine
Swieta moze nie z rodzina, ale rodzinne. Wigilia u nas, na drugi dzien my u przyjaciol, w drugi dzien swiat u kolejnych - tym razem na chrzcinach, gdzie oboje chrzestnymi malego Noego zostalismy
Sylwester tez udany, choc spora czesc zabawy przespalam

Polozylam sie kolo 22 (do znajomych dotarlismy po 21), a maz mnie sciagnal 15 minut przed polnoca. Potem troche tancow i po 2 bylismy w domku, by po 7 rano wstac i isc z Wigorem na spacer - ja sama, maz chrapal

W ogole Sylwester juz w dzien byl fajny, bo znienacka zadzownili nasi przyjaciele (troche od nas starsi, przyszywani mlodzi dziadkowie naszego synka) i pojechalismy do nich na luncz i ochlodzic sie w basenie, milo bylo w wodzie polezakowac!
Dzis nasz maluszek ma pelne 21 tygodni. Czas leci, rozwija sie dobrze. Tylko cos moj progesteron nie dziala jak trzeba i znowu mam zwiekszona dawke, ale co tam!
Ok, zamykam forum i wracam do pracy. Dzis pierwszy dzien, bo poniedzialek byl za niedziele noworoczna wolny. Ciezko sie przestawic na tryb roboczy, tyle dobrego, ze w biurze znacznie przyjemniej niz w domu, bo lepsza klima. Wigor biedny gotuje sie w domu... Wieczorem znow nad wode, bo ochodzenie nawet jak przyjdzie, to wciaz bedzie kolo 25-26 stopni, wiec nad morze z nagrzana woda w sam raz
Pozdrawiam Was wszystkie, wasze dzieciatka i brzuszki bardzo serdecznie i hurtowo dziekuje za zyczenia Bozonarodzeniowe i Noworoczne. Niech sie nam darzy!