reklama

Maj 2012

Witam was kobietki:) Jestem na forum od niedawna i jak do tej pory udzielałam się tylko w wątku o bliźniakach ponieważ miałam blizniaki ale niestety jedno z nich w 16 tygodniu ciąży obumarło. Domyślam się że podobnie jak ja wszystkie kobietki z tego wątku rodzą w maju. Tak więc z chęcia się do was dołączam i mam nadzieje że mnie przyjmniecie do swojego grona:) Pozdrawiam.

reklama
Witam was kobietki:) Jestem na forum od niedawna i jak do tej pory udzielałam się tylko w wątku o bliźniakach ponieważ miałam blizniaki ale niestety jedno z nich w 16 tygodniu ciąży obumarło. Domyślam się że podobnie jak ja wszystkie kobietki z tego wątku rodzą w maju. Tak więc z chęcia się do was dołączam i mam nadzieje że mnie przyjmniecie do swojego grona:) Pozdrawiam.
Witaj na majówkach.

Witam i ja wszystkie w Nowym 2012 Roku! Wszystkiego najlepszego i tego dla nas najwazniejszego SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA!!!

Pozdrawiam :-):-):-)
Miałaś być już na bieżąco.
A Ty nadal piszesz jak Ci się przypomni o nas ;-):-D:-D:-D
Oj nieładnie ,nieładnie ...:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

sylwina - witaj:-)

Ależ mamy talentów na forum, tyle krzyżykuje i się nie chwaliło wcześniej nic a nic. Mnie to zupełnie nie kręci, ale podziwiam chętnie:tak:

V w koncu spadla temperatura,nawet sobie chciala potanczyc i przelaczala caly czas tv na kanal muzyczny.Kochany Szkrab...mam nadzieje,ze juz do nas nie powroci temperatura,choc z noska zaczyna ciec :-( Kciuki sami sobie trzymamy.
Dobrano Kochane!

Witam Was Kochane! u nas dzis pogoda kipska w zwiazku z czym internet szwankuje a ja nie mam za bardzo cierpliwosci tak dlugo sie te strony otwieraja :/ z czytaniem udalo mi sie byc na biezaco, ale z odpisywaniem gorzej... ogolnie to znow mam ostatnio problemy ze snem i nie za dobrze sie przez to czuje.
zaraz zbieram sie do spania a Was prosze o kciuki jutro bo mam wizyte i pewnie juz nie zdążę rano zajrzec. odezwe sie po powrocie.
Buziaki i do jutra!

reklama
Czesc spiochy :P W czasie swiat czytalam was regularnie, ale jakos natchnienia zabraklo, by cos napisac... Sporo sie dzialo, choc byly tez godziny leniuchowania. U nas wakacje i lato w calej pelni. Poprzednie pare dni blisko 40 stopni, dzis tez, ale wieczorem ma byc ochlodzenie. I chociaz nigdzie nie wyjechalismy, to bylo fajnie pobyc w domu :)

Rano spacer z psem, by zdazyc przed najwiekszym upalem, wieczorem drugi. Ostatnie 2 dni podjechalismy nad morze sie popluskac. Wigor odkryl w sobie plywaka. W zeszlym roku taki dzielny nie byl, a teraz plywa tak daleko od brzegu, ze az odprowadzalismy go do plazy, bojac sie, ze nie da rady wrocic. Ale on za chwile znowu za mna na glebine :P

Swieta moze nie z rodzina, ale rodzinne. Wigilia u nas, na drugi dzien my u przyjaciol, w drugi dzien swiat u kolejnych - tym razem na chrzcinach, gdzie oboje chrzestnymi malego Noego zostalismy :)

Sylwester tez udany, choc spora czesc zabawy przespalam ;) Polozylam sie kolo 22 (do znajomych dotarlismy po 21), a maz mnie sciagnal 15 minut przed polnoca. Potem troche tancow i po 2 bylismy w domku, by po 7 rano wstac i isc z Wigorem na spacer - ja sama, maz chrapal :P W ogole Sylwester juz w dzien byl fajny, bo znienacka zadzownili nasi przyjaciele (troche od nas starsi, przyszywani mlodzi dziadkowie naszego synka) i pojechalismy do nich na luncz i ochlodzic sie w basenie, milo bylo w wodzie polezakowac!

Dzis nasz maluszek ma pelne 21 tygodni. Czas leci, rozwija sie dobrze. Tylko cos moj progesteron nie dziala jak trzeba i znowu mam zwiekszona dawke, ale co tam!

Ok, zamykam forum i wracam do pracy. Dzis pierwszy dzien, bo poniedzialek byl za niedziele noworoczna wolny. Ciezko sie przestawic na tryb roboczy, tyle dobrego, ze w biurze znacznie przyjemniej niz w domu, bo lepsza klima. Wigor biedny gotuje sie w domu... Wieczorem znow nad wode, bo ochodzenie nawet jak przyjdzie, to wciaz bedzie kolo 25-26 stopni, wiec nad morze z nagrzana woda w sam raz :)

Pozdrawiam Was wszystkie, wasze dzieciatka i brzuszki bardzo serdecznie i hurtowo dziekuje za zyczenia Bozonarodzeniowe i Noworoczne. Niech sie nam darzy!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry