reklama

Maj 2012

dziewczyny, które mają konto na *-spam-* lub chcą takowe założyć, prosze o głosik, bierzemy udział w konkursie:
Martynka i Basia :) - Zdjęcie - *-spam-*

reklama
Witam się i ja ;-) Juz po dlugim spacerku . U nas pogoda super , słoneczko pięknie świeci i grzeje:-)

Sylwina witam w naszym gronie :-) dobrze ze wyniki się poprawiły :tak:

Miłego dnia majówki i dużo dużo zdrowia dla was i waszych maluchów:tak:

Buziaczki

Witajcie!
Dopiero dotarlam do pc.Noc mialam srednia,bo V zle oddychala.Poszlam spac po 23,a wstalam na nogi juz o 3.30,budzac sie co chwile.Malenkiej temperatura skacze caly czas,ale nie przekracza 39'C.Ja zaliczam dzis bieg do wc,wszystko co zjem zwracam...nawet czekolade(nigdy nie wrocila).Czuje sie tragicznie:confused2:Dobrze,ze mam S w domu od 14,ale on tez sie nie za bardzo czuje.Cholerny wirus!

jo
chciałam tylko powiedziec dzień dobry i myknąć zaraz na drzemkę ;-)

Mi dretwieje prawa reka jak pcham wózek (zwłaszcza jak pcham z oboma chlopakami) w poprzedniej ciązy tez tak miałam.

Witam!
No u nas już lepiej , już mu wysychają bable od dziś nie ma gorączki , wiec już wariuje i skacze jak dawniej (byle do piątku) :szok::-D nie chce jeść za bardzo jeszcze , a to dlatego ,że w buzi zrobiło mu sie parę babelków też...no ale można powiedziec , że ospa już prawie za nami ...

Dzis rano jak jechałam do urzedu a musialam jechać juz o 7 rano , póki mąż jeszcze w domu złapałam gumę masakra...więc dzień mi się zaczął nie ciekawie :eek:

do tego siedzenie w domu bez mozliwości wyjścia dobija mnie ...dobrze ,że w piątek znowy wolne , mąż będzie w domu , aha jutro wybieram się z koleżanką do kina więc jakaś odskocznia będzie ...
idę poczytać co tam u Was

Zycze wszystkim powrotu do zdrowia. U nas fatalna pogoda ale i tak spacerku by nie bylo bo mala chora... a mi rece opadaja jak pomysle o sluzbie zdrowia w uk... okolo dwoch tygodni temu poszlam do lekarza z objawami swinki.. skierowala mnie na badanie krwi aby stwierdzic na 100% czy ja mialam... dzisiaj dopiero udalo mi sie uzyskac wynik, ktory wyszedl-niejednoznaczyny!!! :confused: uwiezycie! jak wynik z krwi moze byc niejednoznaczny? teraz musze ponownie isc na badanie krwi... paranoja...

Zycze Wam milego dnia mimo wszystko ;-)

U mnie z pięknej pogody zrobiła się ulewa. Ech, co to za zima. Obawiam się, że naszym dzieciom śnieg będziemy pokazywały na zdjęciach :eek: co to się porobiło z tą pogodą.
A co do kontroli ZUS to takie kontrole mają miejsce, ale żeby kobietę w ciąży kontrolować to pierwsze słyszę. No ale cóż. Ja właśnie się nadal zastanawiam nad L4 i nadal nie wiem, czy po feriach zimowych wracać do pracy czy nie.
Mój R. wybył gdzieś na miasto załatwiać swoje sprawy a ja się nie mogę doczekać wieczoru, bo w zamrażarce czekają lody czekoladowe,a mamy plan oglądać mecz. Z racji tego, że R. jest wielkim fanem i znawca piłki nożnej, ja chcąc nie chcąc też ją polubiłam, i największe i najciekawsze mecze oglądamy razem :-D Kluseczka fika koziołki, więc jestem spokojna. Wizyta dopiero pod koniec stycznie. Podobnie jak Pieszczoszka zastanawiam się nad usg 3D albo 4D, żeby mieć pamiątkę. Muszę się zorientować jak się to u mnie kształtuje cenowo. Nasze matki mogą nam tylko pozazdrościć, w ich czasach usg robiło się tylko w wyjątkowych przypadkach, może ze dwa razy w czasie ciąży, a teraz nie dosyć, że usg to jeszcze 4D. Masakra!:angry:
Miłego wieczoru Majóweczki!

o moja mama nie miała takiej przyjemności ze mną, a z moim młodszym bratem raz, tuz przed samym porodem ale mówiła, że nic nie widziała - jak brak obrazu w tv lekarz tez nie za wiele, bo nie zauwazył, zę brat ma kilka razy owinieta pępowinę wokół szyi

reklama
Witam Was moje kochne:-)
Kolezanka udostepnila mi lapka na chwile wiec pisze ze zyjemy:) Cały czas jstesmy w szpitalu maly ma 621gr. wszystko z Nim dobrze, dodtkowo dostaje zastrzyki n przyrost wagi i lepsze ukreienie łożyska, przez to moje cisnienie.
Na cheile obecną pragne wytrwac do 30tc s potem zobaczymy...

Cały czas o Was myślę i sercem jestem z Wami:* mam nadzieje ze Wy też o nas pamiętacie;-)
Nie mam możliwości czescij zagladac:(
MArtaik dzis do mnie dzwonila ale ja ocywoscie spałam :confused2: całe dni przespiamy i noce tez :eek: ale mysle ze to z sprawą leków... mam ich tle ze nawet nazw nie pamietam...
Przepływy sa dobre wiec cierpliwie czekm, nie wyrywam sie do domu bo wiem ze jestem w dobrych rekach...:*

Bardzo mocno Was całujemy i przesyłam moc buziaków:*::*:*:*:*::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry