Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no pewnie suzi z dzidzia najważniejsza :-) a dzień za dniem leci i sie nie obrócisz i będziesz miala dzidziolka w swoich ramionach ...doszłaś tak daleko czyli jesteś naprawdę w dobrych rękach
Witam was dziewczynki! padnieta jestem po calym dniu na nogach. najpierw wizyta, potem zakupy, teraz troche Was poczytalam i popisalam na innych watkach. suzi, super ze sie odezwalas i oczywiscie cały czas jestesmy z Wami!!!
zycze zdrowka chorowitkom mamusiom i dzieciaczkom!
Witam po dluuugiej przerwie...mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie...u nas jak narazie wszystko ok...malutka czasem szaleje a czasami siedzi grzecznie.
Ciesze sie ze u was tez w porzadku...
Podczytuje czasami aby nie stracic watku...
Za trzy tygodnie wracamy do domu i mam nadzieje ze bede bardziej aktywna.
suse, ja nawet myslalam o Tobie jakos wczoraj chyba i zastanawialam sie co tam u Was dobrze ze wszystko ok
ja to chyba zaraz spac ide bo jestem mega padnieta, ledwo co na oczy patrze. a jutro ide do oklulisty na badanie pola widzenia. mam nadzieje, ze potwierdzi sie to ze zadnej jaskry nie mam. trzymajcie kciuki.