Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gofry powiadaszHejka Kochane :-) wreszcie upragniony weekend :-) powiem szczerze, że dziś cały dzień w pracy tylko oczekiwałam końca bo ciężki był ten tydzień dla mnie, cały czas człowiek zabiegany i nie ma nawet chwili w ciągu dnia by wejść i poklikać z Wami. Właśnie robię gofry bo taka mnie chęć naszła albo Kropeczkę w sumie nie wiem ;-) Mąż się śmieje, że brzusio mi się zaokrąglił choć szczerze mówiąc czuję, że jestem jakaś napęczniała tam w środku;-)więc pewno coś w tym jest:-) miłego wieczorku wszystkim :-)

O to to na pewno:-) taki łasuch ze mnie dziś ;-) jak tak dalej pójdzie to niedługo nie zmieszczę się w spodnie![]()

niezły sajgon Ci się zapowiadaHej dziewczynki!
U mnie skończył się ciężki tydzień i zaczął jeszcze gorszy weekend. W weekend uczę zaocznie i do tego uczestniczę w dożynkach powiatowych, więc całą sobotę i niedzielę mam zajętą, a w poniedziałek znów od nowa :-( więc nie odpocznę ani trochę, a taką mam ochotę pospać. cały czas się zastanawiam, kiedy poinformować moją dyrekcję o ciąży, trochę się obawiam reakcji, szczególnie, że umowę mam na czas określony (kończy się w sierpniu). Chyba poczekam do wizyty i gina, niech się wypowie, co sądzi o ciąży i mojej pracy w szkole. Z jednej strony nie chciałabym iść na zwolnienie bez powodu, ale z drugiej strony mam tak wielką na to ochotę ... ech, co tu począć.
Co do objawów to u mnie nadal bez zmian, częste wizyty w toalecie, nudności, apetyt, bolesne sutki i senność,a tu tyle pracy jeszcze mam![]()

Też tak mam i wrażenie ,że zaraz mi brzuch pęknieKolorowych snow Ewel
A mnie sie chce caly czas siusiunon stop

Czyli to normalne? bo do glowy dostaje ;-)Normalnie wyjdę z wc i zaraz znów mi sie chceTeż tak mam i wrażenie ,że zaraz mi brzuch pęknie![]()
To zależy jak liczysz.Słuchajcie, mam tu taka zagadkę trochę matematyczną dotyczącą mojej ciąży.
Ostatnią miesiączkę miałam 27 lipca b.r. = 7 T.C.
Dzień płodny wypadał na ok 10 - 12 sierpnia. Z mężem podjęliśmy próby od 9 do 11 sierpnia nie wysilając się zanadto. Jeżeli doszło do zapłodnienia w tym okresie = 5 T.C.
Lekarz ginekolog 6.09 określił wiek ciąży na - 5 T.C. (na dzień dzisiejszy 6 T.C.)
W którym tygodniu ciąży na prawdę jestem???
:-):-):-)