reklama

Maj 2012

Pieszczoszka ja ten temat też coś kojaże ale niestety poszłam w innym kierunku bo z polskiego nie najlepiej mi szło. Co do szkoły cię rozumiem dziś 4,5 godziny matematyki przeżyłam noi zbliża się ulubiona sesja i czas zacząc się chyba uczyć :-(((

reklama
Dobry wieczor :)
Moje chlopaki - maz z psem - jeszcze spia, a ja i tak cudem prawie do 8 wytrwalam! Wczoraj troche sie zasiedzielismy u przyjaciol. Dzis ide do kolezanki ciuszki poogladac :) mowiala, ze jest ich cala masa po jej dwoch chlopcach i mam zapomniec o jakichkolwiek zakupach :) rzeczy na razie nie wezme, bo dwa miesiace przede mna inna rodzi coreczke i ida do niej, dziecko bedzie roslo, a ciuszki szly do mnie. Moze pare typowo chlopiecyc dzis przywioze...

Pieszczoszka ja ten temat też coś kojaże ale niestety poszłam w innym kierunku bo z polskiego nie najlepiej mi szło. Co do szkoły cię rozumiem dziś 4,5 godziny matematyki przeżyłam noi zbliża się ulubiona sesja i czas zacząc się chyba uczyć :-(((

To dziewczyny takie postanowienie :) od jutra zaczynamy się uczyć na egzaminy :P
ja mam co prawda tylko 2 w tym semestrze ale dość ciężkie ;/ no i jeszcze musze oddac w koncu moj wstep i przeglad piśmiennictwa do mojej pracki mgr ;/ bo jestem w ciemnej pupie i mam 1 miesiąc w plecy :( a pracke musze napisac zanim sie Gabriel urodzi

Ja Was, dziewczyny uczące się szczerze podziwiam, bo ja w ciązy robię się tak tempa, ze niedlugo zaczną mnie z domu wypuszczac tylko z opiekunem :dry: nic bym nie przyswoiła na pewno.

Hej, witam Was ale nie nadrobię, bo spałam kiepsko i krótko poprzedniej nocy i potem 200km na szkolenie pojechałam. Szkolenie aktywne, posiedzieć się nie dało, od 10:00 do 19:00 i wróciliśmy dopiero o 21:30 do domu, więc padam na cyce. Lenkę położyłam lulać i sama tez tylko o łóżku marzę.

Ja Was, dziewczyny uczące się szczerze podziwiam, bo ja w ciązy robię się tak tempa, ze niedlugo zaczną mnie z domu wypuszczac tylko z opiekunem :dry: nic bym nie przyswoiła na pewno
Hehe, ja mam takie same odczucia czasem :eek: Dobrze, że studia juz skończone i tytuł mgr inż obroniony, bo teraz to taka leniwa się zrobiłam, że aż wstyd. Ale motywujcie mnie do pracy, bo muszę się za języki brać :tak:

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczynki skończonych studiów, mnie w tym roku czeka jeszcze obrona pracy mgr:-( Też mam problemy z jakimkolwiek przyswajaniem wiedzy, czuję się maksymalnie odmóżdżona, a teraz zaczyna się sesja :szok: i właśnie zdałam sobie sprawę jak bardzo w du*** jestem ze wszystkim :dry: może jak zobaczą ciężarną, która ma problem z przypomnieniem sobie nazwiska, to aż tak pastwić się nie będą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry