reklama

Maj 2012

Co do lewatywy to sama nie wiem jak lepiej oczywiście wolała bym żeby żadnych niespodzianek nie było a z lewatywą była bym chyba spokojniejsza, nie zastanawiałam się jeszcze nad tym.
Patina ja też wczoraj walczyłam z bólem głowy i w nocy:crazy: na szczęście dzisiaj jest już ok.

Nudy dzisiaj straszne nie mam pojęcia co robić, maleństwo tak mnie bombardowało kopniakami rano że spać nie mogłam:-) teraz też się odzywa:-):-)

Powodzenia na wizytach!:-)

reklama
Ja bym się zgodziła ;)
A ja w końcu jakąś kasę na koncie mam i szukam jakiś porządnych spodni ciążowych, bo w moje normalne biodrowki wchodzę pod warunkiem że wiszą, odsłaniając co nieco i nie mam w czym chodzić. Jakieś rady dla mnie, od tych, które już w ciążowych chodzą?

litlle nina ciężko mi coś poradzić ja swoje kupiłam w H&M jeansy i są mega wygodne. Jedyne co ja zrobiłam to w dniu zakupu rozmiar S na mnie idealnie pasował ale wziełam M ponieważ są ciut większe a wolałam mieć pewność że za jakiś czas też się w nie wcisnę... to zależy jak tyjesz czy tylko brzuszek czy gdzie indziej też bo mi w biodra troszkę też poszło i nie wiem czy bym teraz te S wcisnęła na dupsko:crazy:

Ja jestem fanka spódnic - spodnie nosze od święta, więc nabyłam spódnicę ciążowa i jestem zachwycona - jak na razie daje radę a jest jeszcze zapas, więc może do końca wytrzyma. Spódnica moim zdaniem wygodniejsza, mierzyłam tez spodnie, ale bałam się (i dalej sie boję), że mi ciąża w dupsko pójdzie, więc spodnie mniej bezpieczne;)

Co do C&A czy HM - tu i tu patrzałam, jednak cenowo żadna rewelacja, chyba, ze te na przecenach. Natomiast weszłam do sklepu dla ciężarnych, nie jakiegoś sieciowego i znalazłam sie w raju...

Wszystko na mnie pasowało, i te ciuchy ładne są - w HM czy C&A było może z 5 fasonów spódnic, spodnie wszystkie rurki - czego nienawidzę. A tam - raj:) Za dzinsową spódnicę przed kolano dałam 70 PLN, w HM podobne były za 100-120, w C&A nie było takich wcale.

Ja wychodzę z żałożenia że powyżej pewnej wagi, przy moim wzroście (160cm) to jednak bezpieczniejsze są spodnie ;) Spódnic krótkich nie lubię, obcisłych też nie, więc jak już spódnica- to jest wielka!! No i jednak na zime to wygodniej spodnie ;)

reklama
Witam sie przy porannej herbatce :-)

śniadanko już zjedzone , zaraz trzeba się ruszyć i iść na rynek na zakupy ;-)

Kochane majówki prosze o trzymanie dzisiaj mocno kciuków bo o 17.45 mam wizyte u lekarza :tak: a zawsze przed nią mały stres jest.

Dziewczynki miłego dnia wam życze i dużo kopniaczków :-D
Trzymam mocno kciuki :tak:

Dziewczyny, ratujcie!!!:angry::angry::angry:
Najpierw w kąciku ust wyskoczył mi pryszcz najzwyklejszy na świecie, którego po prostu wycisnęłam. Teraz w tym miejscu zrobiło mi się coś, ale nie jest to na pewno opryszczka. Chyba to jest zimno, którego nigdy na świecie nie miałam, albo jakiś mega zajad. Swędzi i piecze. Zrobiła się taka skorupka. Jak się tego szybko i bezboleśnie pozbyć. Nie chcę z taką pierdołą dzwonić do gina. A w sobotę bal maturalny :angry::angry::angry:

Co do basenu to jeszcze się boję, że zaraz się przeziębię :crazy:
A co do lewatywy to tez się nad nią zastanawiam, bo ogólnie cierpię na zaparcia.
Posmaruj pastą do zębów, bo wiele maści typowo na opryszczkę nie wolno stosować w ciąży, gdyż uszkadzają płód, a to jest bezpieczne i pomaga. Ewentualnie maść z witaminą A.

Właśnie szykuję sobie kąpiel odprężającą :) A potem dalsza część porządków i zakupy.
Nie znam się na lewatywach, zobaczę co mi w szkole rodzenia na ten temat powiedzą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry