• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Co do lewatywy to sama nie wiem jak lepiej oczywiście wolała bym żeby żadnych niespodzianek nie było a z lewatywą była bym chyba spokojniejsza, nie zastanawiałam się jeszcze nad tym.
Patina ja też wczoraj walczyłam z bólem głowy i w nocy:crazy: na szczęście dzisiaj jest już ok.

Nudy dzisiaj straszne nie mam pojęcia co robić, maleństwo tak mnie bombardowało kopniakami rano że spać nie mogłam:-) teraz też się odzywa:-):-)

Powodzenia na wizytach!:-)

reklama
Ja bym się zgodziła ;)
A ja w końcu jakąś kasę na koncie mam i szukam jakiś porządnych spodni ciążowych, bo w moje normalne biodrowki wchodzę pod warunkiem że wiszą, odsłaniając co nieco i nie mam w czym chodzić. Jakieś rady dla mnie, od tych, które już w ciążowych chodzą?

litlle nina ciężko mi coś poradzić ja swoje kupiłam w H&M jeansy i są mega wygodne. Jedyne co ja zrobiłam to w dniu zakupu rozmiar S na mnie idealnie pasował ale wziełam M ponieważ są ciut większe a wolałam mieć pewność że za jakiś czas też się w nie wcisnę... to zależy jak tyjesz czy tylko brzuszek czy gdzie indziej też bo mi w biodra troszkę też poszło i nie wiem czy bym teraz te S wcisnęła na dupsko:crazy:

Ja jestem fanka spódnic - spodnie nosze od święta, więc nabyłam spódnicę ciążowa i jestem zachwycona - jak na razie daje radę a jest jeszcze zapas, więc może do końca wytrzyma. Spódnica moim zdaniem wygodniejsza, mierzyłam tez spodnie, ale bałam się (i dalej sie boję), że mi ciąża w dupsko pójdzie, więc spodnie mniej bezpieczne;)

Co do C&A czy HM - tu i tu patrzałam, jednak cenowo żadna rewelacja, chyba, ze te na przecenach. Natomiast weszłam do sklepu dla ciężarnych, nie jakiegoś sieciowego i znalazłam sie w raju...

Wszystko na mnie pasowało, i te ciuchy ładne są - w HM czy C&A było może z 5 fasonów spódnic, spodnie wszystkie rurki - czego nienawidzę. A tam - raj:) Za dzinsową spódnicę przed kolano dałam 70 PLN, w HM podobne były za 100-120, w C&A nie było takich wcale.

Ja wychodzę z żałożenia że powyżej pewnej wagi, przy moim wzroście (160cm) to jednak bezpieczniejsze są spodnie ;) Spódnic krótkich nie lubię, obcisłych też nie, więc jak już spódnica- to jest wielka!! No i jednak na zime to wygodniej spodnie ;)

reklama
Witam sie przy porannej herbatce :-)

śniadanko już zjedzone , zaraz trzeba się ruszyć i iść na rynek na zakupy ;-)

Kochane majówki prosze o trzymanie dzisiaj mocno kciuków bo o 17.45 mam wizyte u lekarza :tak: a zawsze przed nią mały stres jest.

Dziewczynki miłego dnia wam życze i dużo kopniaczków :-D
Trzymam mocno kciuki :tak:

Dziewczyny, ratujcie!!!:angry::angry::angry:
Najpierw w kąciku ust wyskoczył mi pryszcz najzwyklejszy na świecie, którego po prostu wycisnęłam. Teraz w tym miejscu zrobiło mi się coś, ale nie jest to na pewno opryszczka. Chyba to jest zimno, którego nigdy na świecie nie miałam, albo jakiś mega zajad. Swędzi i piecze. Zrobiła się taka skorupka. Jak się tego szybko i bezboleśnie pozbyć. Nie chcę z taką pierdołą dzwonić do gina. A w sobotę bal maturalny :angry::angry::angry:

Co do basenu to jeszcze się boję, że zaraz się przeziębię :crazy:
A co do lewatywy to tez się nad nią zastanawiam, bo ogólnie cierpię na zaparcia.
Posmaruj pastą do zębów, bo wiele maści typowo na opryszczkę nie wolno stosować w ciąży, gdyż uszkadzają płód, a to jest bezpieczne i pomaga. Ewentualnie maść z witaminą A.

Właśnie szykuję sobie kąpiel odprężającą :) A potem dalsza część porządków i zakupy.
Nie znam się na lewatywach, zobaczę co mi w szkole rodzenia na ten temat powiedzą :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry