reklama

Maj 2012

Flaurka,ja mialam w zeszlym tygodnio kanalowe-niedokonczone i dostalam znieczulenie.Wczoraj tez powinnam i bardzo bym chciala,bolalo jak nie wiem co :confused2: Ja na rtg sie nie zgadzam w ciazy.Do konca nie wiele,w razie czego bedzie sie jakos wytrzymywalo-chyba,ze bedzie tragicznie,to co innego.Zobaczymy za 2 tyg co wykombinuja,bo ma byc mikroskopowo i cos tam jeszcze.Hm...:eek:
Ok,mieszkanie sprzatniete,pralka i zmywarka skonczone i wyladowane,dziecie wstalo szanownie po 8:30 z mega wielka pielucha i dziekuje ze tylko body miala lekko wilgotne:sorry:Maz w pracy,zwierzaki najedzone i spiace.Leo wlasnie sie obudzil i zaczyna skakac po pecherzu-drugie sniadanko widocznie juz dotarlo ;-)
O ile nic sie nie wydarzy,to moze w koncu poznym popoludniem pojade na zakupy wyprzedazowe :tak:
Ah...zapomnialam,za procesujace sie trzymam kciuki.U nas rozprawa w PL w czwartek,ale wiem ze to nie koniec(stres mnie zjada,wiec moje zle samopoczucie jest zwiazne i z tym).Tylko mnie lekko szlag trafia,bo faktycznie prawo polskie jest irracjonalne,chyba tylko po to zeby sedziow dobrze oplacac i urzedom placic,cos co powinno byc oczywiste przeciaga sie w nieskonczonosc :confused2::confused2::confused2:
Milego dnia Kochane,ide powyszywac troche ;-)

reklama
Kilolek dopiero doczytalam,przepraszam :zawstydzona/y: Jak sie czujesz?To,ze obolala to rozumiem,ale poza tym?Moze jak nie za bardzom,to warto sie przejsc do lekarza?
Uwazaj na siebie Kochana i Wy tez Reszto Majoweczek!

Dzieki, fiore ogólnie nie jest źle. Wczoraj mi się nieźlew glowie kręcilo i ogólnie fatalnie ,brzuch co prawda stanął na bacznośc ale mała się ruszala i to bez paniki jakiejs. A dzisiaj to ogólne obicie ale zdziwiona jestem, w sumie juz wczoraj byłam, bo w pierwszym momencie to byłam przekonana, ze tak tylko lekko klepnęłam a po reakcji kregosłupa wcale nie bylo tak lekko.

dzien dobry dziewczynki! ja sobie dzisiaj pospalam na maxa - po 23 sie polozylam a otworzylam oczy o 10.30! z jedna przerwa na siusiu w nocy :) moj Stas rzadko naciska mi na pecherz a dzisiejszej nocy mi calkowice darowal :) sniadanko juz zjadlam, posprzatalam domek wczoraj, obiadek tez mam od wczoraj wiec dzisiaj bedzie dzien lenia :) po poludniu mamy jechac na zakupy wiec sie troche dotlenie :)
pozdrawiam i zycze Wam milego dnia!

Witam kochane :-)
U nas zaspypane wszystko a dalej sypie super podoba mi się taka zima...
Mam taki problem nic mnie nie boli, ale ciagle mi sie wydaję ,że chce mi sie sikać :eek: chodzę do WC a tam nic , myślicie ,żę to jakieś zapalenie, przeziebienie,któraś tak ma????

Kilolku, uwazaj na siebie!
Ja tymczasem sie zegnam i ide w kimono. Mam nadzieje, ze bede lepiej spala niz wczoraj, bo mam dosc goraco. Za to bylismy wieczorem nad morzem troche poplywac :)

Witam kochane :-)
U nas zaspypane wszystko a dalej sypie super podoba mi się taka zima...
Mam taki problem nic mnie nie boli, ale ciagle mi sie wydaję ,że chce mi sie sikać :eek: chodzę do WC a tam nic , myślicie ,żę to jakieś zapalenie, przeziebienie,któraś tak ma????

No mi to wyglada na zapalenie pęcherza , ale to tez z reguły tam szczypie wtedy badz boli itp jedz i pij żurawinke to pomaga . a najlepiej jak cie cos niepokoi to do ginka zadzwon po co masz sie zamartwiac .

reklama
Oj dziewczyny współczuje przebojów Fiore tobie z zębem a Tobie Kilolek z upadkiem. Ja jak wczoraj szłam na rynek to szłam bardzo powoli żeby się nie wywrócić bo tak ślisko było. Trzeba na siebie uważać. Wikasik zazdroszczę lata i możliwości pływania w morzu jak ja bym chciała lato:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry