reklama

Maj 2012

Jestem na chwile,ale jestem;-)
Z zebami to nie fajna sprawa,ale mam nadzieje ze juz niebawem rozwiaza przynajmniej ta sprawe bolowa-na szczescie ciut mi podleczyli ta cholerna piatke,to i bol nie jest az tak wielki,tylko czasem daje znac o sobie.Cierpliwosci,to tylko zeby :tak:
Strasznie zle sie czuje.Wyszlismy na zakupy,ale takie badziewie na tych wyprzedazach,ze zal mi bylo sie meczyc i tylko pare rzeczy kupilam i po niecalych 20min wracalismy.Zlapal mnie bol w pachwinie i brzuszek mi sie niesamowicie stawia,ale wiem ze to moja wina.Powinnam dzis lezec,a nie chodzic.
Wzielam buscopan i sie klade.
Dobranoc Kochane i spokojnej nocy!

reklama
Wróciła od gina.
Info na lekarskim.

;-)Dziewczynki zrobiłam dziś taki bucik ,dla Karolinki .
Może być?

Załączniki

• IMG_0116.jpg
    IMG_0116.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_0117.jpg
    IMG_0117.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
As-cudenko!!! Co ja bym dala za posiadanie takiej zrecznosci :zawstydzona/y:
Ogladalismy rodzinnie film,przy ktorym padlismy w kolejnosci-S,V,ja...a i tak pobudka o 4:30,z powodu bolu zeba :baffled:
Wciaz mnie w pachwinie ciagnie i brzuch sie stawia,wiec dzis dzien calkowitej laby.Pol-siedze lub leze i opcji nie ma zebym sie gdziekolwiek ruszyla,lub cokolwiek zrobila.Na razie wzielam buscopan i czekam co bedzie dalej.Jak do poznego popoludnia nie przejdzie,to jade na e.r.,bo bedzie moj gin na dyzurze.Nie wiem skad sie to wzielo,bo nie przesadzilam az tak bardzo z porzadkami lub zakupami.Widocznie tak juz musi byc.W panike nie wpadam,dopiero tydzien temu mialam wizyte i wiem co jest.Troche cierpliwosci i bedzie lepiej ;-) Milego dnia Majoweczki!

As - śliczny;)

Fiore - trzymaj się i leniuszkuj;)

ja się czuję paskudnie:/ śliczne przeziębienie mnie dopadło, ale najgorsze jest to, że Bartka też coś bierze - czyszczę mu nosek, zakrapiam, daję pastylki na ból gardła i wieczorem dałam mu nurofen.
Jest jakiś specyfik na przeziębienie dla trzylatka? zaczynam go kurować jak siebie - to mu raczej nie powinno zaszkodzić:) byle by pomogło.

miłego dnia Majówki

fiore odpoczywajPatina z pęcherzem tez tak mam nie wiem dlaczego mała go sobie upodobała ale toaleta to mój drugi przyjaciel w nocy po 7 -8 razy chodzę i budze sie taka niewyspana chociarz śpię do 9.

Witam,
As sliczne!!!:tak:
fiore trzymaj sie :tak:Trzymam kciuki zeby przeszlo:tak:
zanetaa ja malej przy przeziebieniu robie inhalacje z soli fizjologicznej:tak:Daje wit C, do noska tez sol,jak kaszel to mam taki syrop Prospan i tyle:tak:
Z mala jakos dzis poszlo dosc sprawnie:tak:Dzis ida do bilioteki:tak:
Milego dnia Majowki

As naprawde sliczniutnkie butki :-)
Ja dziś dzień w terenie , idę zaraz na pocztę ,po synka i pożniej musimy isc do sklepu dokupić częsci do stroju karnawałowego:tak: i to oczywiście wszystko na sankach bo moj mały nie wyobraza sobie teraz ionnego środka lokomocji :-D

Co do rodzeństwa Bartek chciał mieć brata hehe jednak będzie siostra, ostatnio pani sie go pyta w przedszkolu o bartusiu widzę ze bedziesz miał rodzeństwo , a co bys chciał a on mówi i tak będzie dziewczynka nie idzie zmienić więc czy to ważne co ja bym chciał :-D czyli chyba zaakceptował siostrę ( jak narazie , póki jej nie ma na świecie)
Miłego dnia.....

dzien dobry! odkad wstalam to czytam i czytam i nie moge skonczyc :) wczoraj tylko chwile mnie nie bylo a az tyle nawypisywalyscie :)
kingutek, ja mialam wczesniej tak ze wstawalam co godzine a teraz spi mi sie wyjatkowo dobrze - tylko 2 pobudki w nocy i za kazdym razem jak sie budze to Stas sie rusza :) mam wrazenie ze czuje go coraz czesciej i coraz mocniej. ide cos zjesc i bede pozniej.
As, bucik przecudny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry