reklama

Maj 2012

reklama
Patina, ja w poprzedniej ciąży plamiłam przynajmniej raz w miesiącu az do konca 7 miesiaca, na szczescie wszystko było ok, ale lepiej nie ryzykowac i sprawdzic kazde plamienie u ginekologa. nie zamartwiaj sie jednak, plamienia moga byc spowodowane obtarciem, nadzerką i wieloma innymi sprawami niezagrazającymi ciazy, ale trzeba to wyjasnic.

Dla niektórych nie jest to tylko papierek z kościoła...
Flaurka będzie dobrze, zresztą już jest a każdy ma swoją drogę do przejścia;-)dobrze, że założyliście rodzinę i jesteś tu z nami. Fajnie, że córeczka partnera tak bardzo się cieszy, mojej szwagierki córka ma 3,5 roku i zachowuje się tak samo ostatnio ustalałyśmy kto będzie karmił Franka, bo ona chce karmić małego od początku:-D
As jesteś naprawdę niezastąpiona. Uwielbiam Twoje fachowe opinie:tak:
Mój mąż zdał dziś egzamin i bardzo się cieszę, że juz ma coś z głowy :) Pewnie dziś ruszy trochę z remontem dzięki temu :tak: Bardzo się cieszę a niby taka pierdoła.

Witam!
Ja już po zakupach i przeglądzie auta. Co roku mi przypada ta przyjemność pojechania do warsztatu. Chyba R. nigdy nie był, a to przecież męska działka :-D:-D:-D
Pieszczoszka lepiej zapytaj się swojego gina o to badanie z glukozą, nawet jeśli Ci go nie zleci. Lepiej dmuchać na zimne niż później żałować.
Dziewczyny z wszelakimi problemami trzymam kciuki za ich rozwiązanie !!!

Teraz czas na pracę papierkową. Już od tygodnia obiecuję sobie, że się za to wezmę i jakoś z trudem mi to idzie.:confused: Brak motywacji.
A na obiad zapiekanka z makaronem i pieczarkami :-D

Witam!
Ja już po zakupach i przeglądzie auta. Co roku mi przypada ta przyjemność pojechania do warsztatu. Chyba R. nigdy nie był, a to przecież męska działka :-D:-D:-D
Pieszczoszka lepiej zapytaj się swojego gina o to badanie z glukozą, nawet jeśli Ci go nie zleci. Lepiej dmuchać na zimne niż później żałować.
Dziewczyny z wszelakimi problemami trzymam kciuki za ich rozwiązanie !!!

Teraz czas na pracę papierkową. Już od tygodnia obiecuję sobie, że się za to wezmę i jakoś z trudem mi to idzie.:confused: Brak motywacji.
A na obiad zapiekanka z makaronem i pieczarkami :-D

annte czy mogę prosić w odpowiednim temacie przepis na taką zapiekankę ? :D

hej dziewczyny:) zgłasza się kolejna majowa mama:)
ja spodziewam się chłopca,ale to jeszcze nic pewnego bo to mały złosnik i zawsze obraca sie nie tak jak trzeba na badaniach usg:) obecnie jestem w 26 tyg,ciąży :)
pozdrawiam majóweczki

annte czy mogę prosić w odpowiednim temacie przepis na taką zapiekankę ? :D
Pieszczoszko jak tylko się z nią uporam to napiszę.

hej dziewczyny:) zgłasza się kolejna majowa mama:)
ja spodziewam się chłopca,ale to jeszcze nic pewnego bo to mały złosnik i zawsze obraca sie nie tak jak trzeba na badaniach usg:) obecnie jestem w 26 tyg,ciąży :)
pozdrawiam majóweczki

Witaj Elka1985!!!

reklama
czesc dziewczyny :tak:
w sobote byłam w odwiedzinach u siostry M która urodziła ,mówie wam ale słodki ten szkrabek a taki malutki :-) i tak odrazu pomyslam ze przeciez jeszcze tylko ponad 3 miesiace i zaraz samemu sie bedzie nosiło na raczkach takie maleństwo:-) ale ten czas ucieka :-)

Pieszczoszka ja sprawdzałam u siebie to badania mam zaznaczone jako obowiazkowe wiec lepiej sie dowiedz co i jak.

Sylwina gratuluje udanej wizyty:tak:

Elka witam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry