Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ponad godzina chodzenia też bardzo mnie wyczerpuje ;D
Powiedziałam że się skończyły i koniec. Na noc były majteczki chyba huggies z księżniczkami a dzień w majtasach. To był tuty więc mrozy niezłe ale nawet na spacer nie dałam się złamać i jak parowało z kombinezonu to biegiem do chaty... 

poza tym &&& za kwietniówkę
Jak samopoczucie?

a na wizytę to chyba każda czeka jak na szpilach... 

hehe no lekko nie jest... u mnie przez zawód troszkę kręgosłup się podrażnił i jak trochę za dużo połażę to lędźwiowy daje popalić i brzuszek jakoś ciągnie...
poza tym jakieś 7 kg na plusie przez ok 4 mies też swoje robi
i generalnie w nocy ciężko bo kocham spać na brzuchu 

ło matko... 

Nuta gratuluję Ci bardzo, tak jak napisałaś dzieciątko wyproszone i wymodlone, dlatego wszystko musi byc dobrze i będzieDzień dobry.u mnie za oknem choć zimno ale ślicznie bo słoneczko świeci.Mnie od wczoraj dopadły jakieś dziwne myśli że za wszystko jest idealnie,że w miarę super się czuję i tylko rosnący brzuszek przypomina mi o ciąży, choć brzuszek i tak malutki bo tylko 4,5 kg na plusie, żadnych szpitali, plamień,wyniki badań super a najważniejsze że Hania ślicznie i zdrowo rośnie no i właśnie że dziewczynka o której tak marzyłam i wszystko się spełniło choć rok na ciąże czekaliśmy.To powinnam się cieszyć że jest super a ja myślę że za idealnie i coś to szczęście może zburzyć.Mój Ł mówi że gupolek jestem bo przecież wszystko będzie dobrze i mam się nie martwić, ja z jednej strony myślę że to iż jest idealnie to nagroda od Pana Boga za to czekanie na ciążę tą wyczekaną,wypłakaną, wymodloną a z drugiej boję się mam taki lęk w sobie.
natalka1704 to super że badanie z glukozą poszło dobrze.Ja jeszcze nie miałam bo za wcześnie ale już się tego obawiam.
agushka trzymam kciuki by wszystko było dobrze

Patina jest ciężko, szybko sie męczę, chce mi się czasem płakać bo szybciej sie wzruszam, nie jestem tak aktywna jak kiedyś, ale coż, będzie coraz gorzej;-)Witam !
Spróbuje was nadrobicod wczoraj ...
mam pytanie jest wam już tak ciężko jak mnie - maskara coraz ciężej a to jeszcze 3 miesiace![]()
w ramach relaksu chyba..Paula21 dzieki za troszkę. Niestety cierpie nieco. Mam nadzieję, ze to dlugo nie potrwa. Nie mam wprawy, bo zwykle zębów nie musze leczyć. Poprzedni 15 lat temu to i inna technologia byla :-) sżlam z dusza na ramieniu i pozytywnie sie zaskoczyłam :-) co za postęp![]()
szlam na wyrwanie a ostatecznie dąlam sie naciągnąć na kanalowew ramach relaksu chyba..

fajna forma relaksu